Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, lekéstem az...

Mit tudok tenni, lekéstem az ovódai beiratkozást 2 nappal ?

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 23:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Az nem igaz, hogy csak facen van fent ilyen felhívás. Nálunk kint volt facen, a falu honlapján, az ovoda honlapján, az ovoda kapuján, a védőnőnél sőt, nekünk hivatalos levelet is küldtek még bőven a határidő lejárta előtt, hogy a gyermekünk óvodaköteles és külön tájékoztattak a körzetes óvodáról.
2021. jún. 4. 11:04
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Jaj,d e tökéletes vagy! Soha, semmit nem tévesztettél el egész életedben, mi? Miért kell ilyen kcsgnek lenni egymással nekünk, anyukáknak? Ennyire szr az életed, hogy itt másokon kell kitöltened? Nézz már magadba!
2021. jún. 4. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Olyat ami a gyerekemről szólt nem, nem tévesztettem el, soha, és nem is fogok ezt garantálom. Nem vagyok köcsög és az életem sem szar, egyszerűen csak irritálnak a hanyag emberek, de igazad van, megtarthattam volna magamnak amit gondolok, más már úgyis leírta helyettem.
2021. jún. 4. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk az óvodába nyilván nem járok

Az ivibak faceoldalava ahova akkor kerülsz be, ha felvették a gyereket.

A települès sem kommunikál jellemzően a honlapon, hanem a face-en, ahogy a helyi orvosi rendelő is.

Idősek jól meg vannak az utóbbi időben lőve..

Ők személyesen “pletykáltak” eddig, most meg ugye ‘maradj otthon’ van.

Egyébként nálunk a védőnő a lelkiismeretes, meg mint írtam, előre informálódtam..de teljesen megértem, ha valaki lemarad.

Örülj neki, hogy nálatok ilyen rendesen kommunikálnak 11-es.

Egyèbként óvodaköteles, meg fogják oldani, óvodavezetővel beszélj.

2021. jún. 4. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Mikor lányom kezdte az óvodát bölcsöde ajtajára nem is egy helyre ki plakáltolták hogy mikor van az óvodai be íratkozás , illetve az óvodák honlapjára is ki volt téve az az információ.,a nyílt napokon is elmondták.

De ez 6 éve volt már.

2021. jún. 4. 15:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Szupi ,csak nekem van egy 18 hónapos is , beteg .Felújítást tartunk,semmilyen infót nem kaptam ,csak fel mentem az ovi honlapjàra ott láttam 2 nappal le maradtam .
2021. jún. 4. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!