Ez lenne a helyes út? (Továbbiak lent olvashatók)
Szóval megismertem egy férfit, anyám révén. Nagyon sokat mesélt róla és egy véletlen folytán találkoztunk. Mint kiderült engedélyt kért, hogy csaphassa nekem a szelet. :D
Anyum nagyon szereti, én is kedvelem. Tudom, ha hagynám akkor szerelem lenne és mindketten a komoly kapcsolatok hívei vagyunk. Úgyis mondhatnám mint 2 tojás..
A bukkanó ő 26 éves én pedig 16. ÉS elgondolkodtam, ha ő a nagy szerelmem akkor 4 év múlva biztosan, hogy már gyereket szeretne, de akkor én még csak 20 éves lennék.. Ez nem korai egy kicsit? Mármint mit kezdhetnék az életemmel, ha érettségi után 2 évvel lebabázok?
Én már most készen állnék az anyaságra, csak anyagi háttér híján ez elképzelhetetlen és még fiatal vagyok, szinte gyerek.
Nektek mi erről az egészről a véleményetek?
10 év korkülönbség, kb. 20 évesen szülném meg az első gyermekem. Semmi karrier..
Gyerekkel a kezemben is építhetek karriert???
Volt egy nagyszerelem, 9év a ffi javára, Ő 30lett én 21, teherbe ejtett majd pofára, pedig Ő is komoly soha véget nem érő holtomiglanholtodiglan kapcsolatot meg gyereket meg toronyórátlánccal akart VELEM...
Bánatomban megismertem a párom, 9hónap a javamra, alig voltunk három hónapja együtt amikor volt egy ici pici balesetünk. Most édesen alszik. Hihetetlen mennyire boldogan várta, pláne a 20.héttől a fiát, 23hetesen elrúgta a kezét a kismanó...
Én évekig éltem az exel, szépvolt, aztán a helyesnemhelyes utak közül ő választott, rosszul... Azután én választhattam, és boldog vagyok, és jól választottam. Az életem alakulhatott volna máshogy, de hogy melyik döntésem miatt jutottunk el idáig sose tudom meg. Ha nem ismerem meg az exem, lehet nem itt lennék, ha a párom... Az élet nem ilyen. És pláne nem olyan, hogy ennyire megtervezhető.
És aki ma nagyszerelem, holnap lehet áruló is. Kár erről gondolkodni, még. Ezeket csak élesben tudod meg.
Akár, hogy Ő az Ő, akár, hogy 4év múlva szülsz, hogy gyerekkel csak anya maradsz életed végéig, vagy menő ügyvéd 10kicsi mellett, sose tudod meg. Csak amikor benne vagy.
Nem reméltem, hogy három hónappal az után, hogy elveszítettem egy babát az apa miatt, egy baromira friss kapcsolatból anya leszek, és úgy, hogy a párom nem lelép, hanem büszke apa, társ.
Nem reméltem, hogy évek után úgy bánnak velem majd mint valami nem is tudom, vemhes házimacskával, aminek a kölykeit azonnal vízbe dobják....
Csak sajnos élesben tudtam meg... És a jövő az emberek sose kiszámíthatóak.
Ez egy szép történet. :) Akárhogyan is, hogy az első babád nem születhetett meg. Most mennyi idős a pici fiú vagy lány??
Örülök a mostani boldogságodnak! :)
És köszönöm az üzeneted mondanivalóját igazatok van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!