Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez lenne a helyes út? (További...

Ez lenne a helyes út? (Továbbiak lent olvashatók)

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy férfit, anyám révén. Nagyon sokat mesélt róla és egy véletlen folytán találkoztunk. Mint kiderült engedélyt kért, hogy csaphassa nekem a szelet. :D

Anyum nagyon szereti, én is kedvelem. Tudom, ha hagynám akkor szerelem lenne és mindketten a komoly kapcsolatok hívei vagyunk. Úgyis mondhatnám mint 2 tojás..

A bukkanó ő 26 éves én pedig 16. ÉS elgondolkodtam, ha ő a nagy szerelmem akkor 4 év múlva biztosan, hogy már gyereket szeretne, de akkor én még csak 20 éves lennék.. Ez nem korai egy kicsit? Mármint mit kezdhetnék az életemmel, ha érettségi után 2 évvel lebabázok?

Én már most készen állnék az anyaságra, csak anyagi háttér híján ez elképzelhetetlen és még fiatal vagyok, szinte gyerek.

Nektek mi erről az egészről a véleményetek?

10 év korkülönbség, kb. 20 évesen szülném meg az első gyermekem. Semmi karrier..

Gyerekkel a kezemben is építhetek karriert???

2010. aug. 24. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szia! Ezen kár gondolkoznod, lehet fél év mulva sehol sem lesz. Ha majd megkéri a kezed és azt mondja hogy gyereket szeretne akkor tedd fel ujra a kérdést. Addig felesleges.
2010. aug. 24. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs helyes vagy nem helyes. Mindig több út van, mindig dönteni kell az életben, és ez nem azt jelenti, hogy bármelyik rosszabb vagy jobb. Hanem, hogy egyszerre csak egy irányba mehetsz. Valóban, még semmi vesztenivalód nincs, ahogy az első is irta, aztán pedig tudtok ilyenekről beszélni, ha komolyra fordul.
2010. aug. 24. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne rágódj már most ezen, ráérsz még majd akkor, ha aktuális lesz! Most csak éld az életed, élvezd a társaságát, legyél boldog! Szeress, és hagyd, hogy szeressenek! :)

Én mellesleg 20 évesen szültem, ma már boldog 3 gyerekes anyuka vagyok :)

2010. aug. 24. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy

1. ő 4 év múlva gyereket szeretne, mivel pasiból van, náluk sose lehet tudni

2. te szeretnél gyereket 4 év múlva

3. egyáltalán szeretni fogjátok egymást 4 év múlva, vagy akár 1 hét múlva

Ez az egész csak elmélet még, ebből bármi lehet.

De drukkolok nektek, hogy boldogan éljetek, amíg csak lehet :)

2010. aug. 24. 22:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet azt előre tudni, hogy ő 4 év múlva gyereket akar, az sehol nincs kőbe vésve, hogy egy pasinak 30 évesen kell gyereket akarnia. Ha még akkor is együtt lesztek, és szeretitek egymást, akkor nyilván meg tudjátok beszélni, hogy te még előbb ezt vagy azt szeretnéd.
2010. aug. 24. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggdoj én is 16 éves voltam amikor összejötem a 35 éves barátommal. azóta eltelt 5 év.. és szeretjük egymást. és egy jó tanács ne gondolj a jövőre csak a hlnapra mert csakk elbaszod az életed!!!
2010. aug. 25. 01:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggódj ezen feleslegesen. Én most leszek 24, a férjem 34. Most várjuk a babánkat. A férjem most gondolta úgy, hogy ő már megérett arra, hogy apa legyen. De 30 évesen (akkor még nem voltunk együtt) például hallani sem akart gyerekről, meg házasságról.
2010. aug. 25. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:

A te személyiséged 4 év alatt annyit fog változni,hogy lehet te életed céljának azt fogod tekinteni,hogy 3 gyerekes családanya légy...

De az is lehet,hogy annyit változol,hogy nem is lesztek már 2 tojás...

Vágj bele,az,hogy most szeretitek egymást még nem kötelez benneteket arra,hogy x év múlva házasság,és gyerek kell...

Minden jót kívánok!:)

2010. aug. 25. 09:43
 9/12 anonim ***** válasza:

szia! Nagyon okosan elmondtak előttem mindent. Csak két példát csatolok még hozzá (most 29 vagyok, akárcsak az osztálytársnőim)

1. Egyik volt osztálytársnőm 10.-ben jött össze a mostani férjével, 13 éve vannak együtt és még csak 9 hónapos a babájuk, szóval nem kell ezt elsietni.

2. Másik osztálytársnőm férje 9 évvel idősebb, mint ő, érettségikor már együtt voltak, ma már 3 gyermekes anyuka, közben közgáz egyetemet végzett és jó munkahelye van, szóval karriert is lehet építeni mellette.

3. A férfiaknak nem ketyeg úgy a biológiai órájuk, mint a nőknek, ők mindíg nemzőképesek. Gyermekvállalás szempontjából a nő életkora a döntő.

2010. aug. 25. 10:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok sok választ! :)

Tudtam, hogy hiányosan fogalmaztam meg, de attól még lehet ugyan ezeket a válaszokat kapom!

Ő már nem vágyik kalandokra és hosszan tartó de mégis végetérő kapcsolatokra. Hogy is mondjam??.. Ő velem letudná élni az életét és az sem mellékes, hogy iszonyatosan gyerekcentrikus, próbálja titkolni, de látom rajta amikor észre vesz egy kisgyereket az arca teljesen megváltozik, ő már szeretne. A 30-20-as korhatárt csak azért mondtam, mert az olyan kerek.

Nem tudom ez túl bonyolult, mint általában minden. :)

Csak nem akarok belefutni anyám csapdájába, ő is 16 volt amikor apuval összejöttek azóta is együtt vannak. ÉS apu már egyszer kipróbálta milyen is lehet mások élete.. Én ezt nem akarom, hogy engem megunna 35 évesen és más még nálam is fiatalabb vagy tán öregebb nőhöz fordulna.

2010. aug. 25. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!