Van olyan itt, akinek sokáig evett üveges bébiételt a gyereke? Titeket nem csesztetett emiatt a tágabb család?
Sosem ettek bolti babakaját a gyerekeim, DE!!
Nem értem, hogy veszi a bátorságot valaki, hogy beleszóljon abba, hogyan táplálja valaki a gyerekét.
Nyilván nem arról beszélek, hogy fényevőnek “nevelik”, vagy hogy anyuka a szoptatásban éli ki minden anyai ösztönét és kizárólag anyatejen kell tengődnie egy 3 éves gyereknek... De ez, hogy üveges, vagy otthon főzött, bio piac, otthon, a kertben termett vagy Lidl zöldségespult, vagy hogy 1 évesen marhapörit eszik vagy babakaját, olyan mindegy.
Ha rendesen fejlődik testileg és szellemileg is a gyermek, rendben van a súlya a magasságához képest és látszik rajta, hogy jól van, akkor senkinek nincs joga beleszólni a táplálásába.
Felváltva etettem boltival és főtt étellel. Az almát nem szerette és a banánt sem viszont bébiétel formájában megette.
Egyébként inkább főtt ételt evett.
Én nem szóltam bele soha abba, hogy más mivel eteti a gyerekét. Ő dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!