Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kor között mondtok...

Hány éves kor között mondtok valakit fiatal anyukának?

Figyelt kérdés
Én pl 20-25 éves korom közötti szülés esetén tartanám magam fiatal anyukának, 26-30 között átlagos korúnak, 30 fölött pedig nem is szülnék.
2021. jún. 1. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is a 26 alatti számít fiatalnak. A mai világban ez már nagyon kitolódott, persze ennek van előnye, hátránya is. 36-ig simán belefér szerintem. (Amennyiben minden rendben van, stb.) Én terhesség alatt töltöttem be a 30-at, de nem érzem magam öregnek, és ha lesz második, akkor sem fogom magam öregnek gondolni mondjuk 32-33 évesen.
2021. jún. 2. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen szültem (idén) és én voltam a legfiatalabb a gyermekágyas osztályon😝
2021. jún. 2. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az első 20 évesen, még 2007-ben, én is a legfiatalabb voltam akkor, mindenki más harminc körül.

Az az érdekes, hogy én akkor őket öregnek tartottam 😅 Most 34 vagyok, és bár már nem lesz több gyerekünk (2 van), egyáltalán nem érezném magam öregnek ahhoz, hogy szüljek mégegy babát, nem csak most, de akár 3-4 éven belül.

2021. jún. 3. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is durva volt hogy olyan koru nokkel jartam terhesgondozasra akiket barmi mas helyzetben siman magaztam volna 😅
2021. jún. 4. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!