Hány éves kor között mondtok valakit fiatal anyukának?
Figyelt kérdés
Én pl 20-25 éves korom közötti szülés esetén tartanám magam fiatal anyukának, 26-30 között átlagos korúnak, 30 fölött pedig nem is szülnék.2021. jún. 1. 15:00
11/14 anonim válasza:
Nekem is a 26 alatti számít fiatalnak. A mai világban ez már nagyon kitolódott, persze ennek van előnye, hátránya is. 36-ig simán belefér szerintem. (Amennyiben minden rendben van, stb.) Én terhesség alatt töltöttem be a 30-at, de nem érzem magam öregnek, és ha lesz második, akkor sem fogom magam öregnek gondolni mondjuk 32-33 évesen.
12/14 anonim válasza:
Én 21 évesen szültem (idén) és én voltam a legfiatalabb a gyermekágyas osztályon😝
13/14 anonim válasza:
Én az első 20 évesen, még 2007-ben, én is a legfiatalabb voltam akkor, mindenki más harminc körül.
Az az érdekes, hogy én akkor őket öregnek tartottam 😅 Most 34 vagyok, és bár már nem lesz több gyerekünk (2 van), egyáltalán nem érezném magam öregnek ahhoz, hogy szüljek mégegy babát, nem csak most, de akár 3-4 éven belül.
14/14 anonim válasza:
Igen, nekem is durva volt hogy olyan koru nokkel jartam terhesgondozasra akiket barmi mas helyzetben siman magaztam volna 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!