Szomorkodas 1 fiatal anyukanal! H tereljem el az önmarcangolos gondolatokat?
7 éve vagyok itthon, 3 kicsi gyerekem van, két-két év különbséggel. Bőven akadtak olyan időszakaim, amiről írsz. Olyankor én sok bulis zenét hallgatok, ha nem tudok kimozdulni, vagy pedig eljárok otthonról és találkozok más anyukákkal, gyerekekkel, nem végzek házimunkát csak ha nagyon muszáj, olvasok, regenerálódok. Általában egy hét alatt megoldódik a szitu.
Nagyon fontos,hogy akarj kimászni belőle, ne okold semmiért a gyerekeidet és a férjedet, és gondold végig hogy mibe vagy belefáradva. Ha úgy összesen mindenbe, akkor az a legjobb, ha minimálisra szorítod azt, amit elvégzel az átlagos napi feladataidból, és helyette olyat csinálsz, amire nem szokott időd lenni. Smink, csini ruha, frizura, csavargás a városban, akárhol, barátnők, stb. Ha nem kell mellette mást csinálni, akkor ezek a dolgok még gyerekekkel együtt is tudnak élvezetesek lenni.
Szexelek, ha nincs rá mód akkor meg füldugó, ablak besütétít és alvás..
I will go to "lala" land !
Egyebkent sem értem mit marcangolod magad vannak szép gyerekeid, tessék velük játszani!
Pár év aztán soha többé nem játszahtsz már velük..
Elszalasztanád ezt?
Legyél újra te is gyerek, és ne családkapitány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!