Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hónap ismerettség után...

3 hónap ismerettség után vállalnál babát?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Nem figyeltünk oda (tudom felelőtlenek voltunk) és elsőre összejött. 7 hetes terhes a baratnőm. Ő megakarja tartani, én nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Még nem. De félek ha nem tartjuk meg, később megbánom.

32F

2021. máj. 31. 20:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont 21es.
2021. máj. 31. 23:53
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Az anyagiak miatt esett teherbe??? Te ott sem voltál mi? :D
2021. jún. 1. 08:17
 23/35 anonim ***** válasza:
15%

🤣🤣🤣azért annnyira vicces hogy meg mindig vannak olyanok akik azt hiszik hogy az abortusz gyilkosság és ezt meg hangoztatják is

NEM, nem vállalnék max 4 év után.

2021. jún. 1. 08:42
 24/35 anonim ***** válasza:
23%
Azért ez annyira gáz hogy vannak nők akik eddig jutnak agyilag ennyire kis szanalmas az életük hogy felcsináltatják magukat otthon maradnak 3 evet és kajak megszűnik úgy a gyereket hogy a másik fél nem akarja, nem 1 hanem 2 ember életet vágja romba
2021. jún. 1. 08:44
 25/35 anonim ***** válasza:
64%

23 as, itt nem arrol van szo, hogy gyilkossag vagy sem. Az abortusz utan van ra esely, hogy a no utana mar nehezebben vagy egyaltalan nem esik teherbe, ugyanis nem tudni, kinek hogy gyogyul, reagal a méhe a beavatkozasra.

Ha most elveteti, akar problemaja is lehet ha legkozelebb gyereket akar, ezt nem mindenki vallalja be.

Tajekozodj mielott szajalsz, paraszt.

2021. jún. 1. 09:04
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

23 te is az a pasi vagy aki felcsinálja a nőt aztán otthagyja mi? Mert gumit te is baszol húzni. Vagy a nő vagy,aki hobbit csinál az abortuszból? Felelőtlen parasztok vagytok mind akik így gondolkoznak. Te is kérdező mit vártál??? Miért nem húztad ki időben ha ennyire nem akarsz gyereket?

Hányok tőletek

2021. jún. 1. 10:43
 27/35 anonim ***** válasza:
79%
24# hogy lehet felcsináltatni magukat? Ha a pasi nem akar gyereket akkor védekezzen ő f@szom! Mennyire idióta barmok vagytok ti
2021. jún. 1. 10:44
 28/35 anonim ***** válasza:
34%
No vagyok és ha nem akarok gyereket teszek érte 😘 főleg azért mert nekem kell abortuszra menni vagy megszulni !!!!
2021. jún. 1. 11:08
 29/35 anonim ***** válasza:
49%

28as, en is tennek, szednek fogamzasgatlot, ha nem lennek hajlamos verrogosodesre.

Nem kell flegmulni, van aki nrm oldhatja ugy meg, es van aki nem akarja, mivel a fogamzasgatlo egyik mellekhatasa a libido vesztese is lehet, sok mas minden mellett.

Ovszert kell venni es kesz, hogy ki veszi meg a boltban, a ferfi vagy a no e, teljesen mindegy.

A lenyeg, az a baba ott van. Ha a feje tetejere all is ez a manusz, akkor is felelosseget kell vallalni erte, nem mutogatni. Elelevezni gondolom jol esett mindkettonek, hat akkor mostmar ideje felnottkent is viselkedni.

FOLEG 32 EVESEN!

2021. jún. 1. 11:20
 30/35 anonim ***** válasza:
84%
Egyebkent nem ertem mit parazol kerdezo. Hisz egyutt vagytok 3 honapja, oke becsuszott a gyerek. De tovabbra is ugyanugy egyutt vagytok, minden megy tovabb. Nem ertem, miert nem lehet eselyt adni neki, hogy nem csak gyerek kot ossze, hanem egyutt is vagytok bekeben boldogan. Nem ertem.
2021. jún. 1. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!