3 hónap ismerettség után vállalnál babát?
3 hónapja vagyunk együtt. Nem figyeltünk oda (tudom felelőtlenek voltunk) és elsőre összejött. 7 hetes terhes a baratnőm. Ő megakarja tartani, én nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Még nem. De félek ha nem tartjuk meg, később megbánom.
32F
🤣🤣🤣azért annnyira vicces hogy meg mindig vannak olyanok akik azt hiszik hogy az abortusz gyilkosság és ezt meg hangoztatják is
NEM, nem vállalnék max 4 év után.
23 as, itt nem arrol van szo, hogy gyilkossag vagy sem. Az abortusz utan van ra esely, hogy a no utana mar nehezebben vagy egyaltalan nem esik teherbe, ugyanis nem tudni, kinek hogy gyogyul, reagal a méhe a beavatkozasra.
Ha most elveteti, akar problemaja is lehet ha legkozelebb gyereket akar, ezt nem mindenki vallalja be.
Tajekozodj mielott szajalsz, paraszt.
23 te is az a pasi vagy aki felcsinálja a nőt aztán otthagyja mi? Mert gumit te is baszol húzni. Vagy a nő vagy,aki hobbit csinál az abortuszból? Felelőtlen parasztok vagytok mind akik így gondolkoznak. Te is kérdező mit vártál??? Miért nem húztad ki időben ha ennyire nem akarsz gyereket?
Hányok tőletek
28as, en is tennek, szednek fogamzasgatlot, ha nem lennek hajlamos verrogosodesre.
Nem kell flegmulni, van aki nrm oldhatja ugy meg, es van aki nem akarja, mivel a fogamzasgatlo egyik mellekhatasa a libido vesztese is lehet, sok mas minden mellett.
Ovszert kell venni es kesz, hogy ki veszi meg a boltban, a ferfi vagy a no e, teljesen mindegy.
A lenyeg, az a baba ott van. Ha a feje tetejere all is ez a manusz, akkor is felelosseget kell vallalni erte, nem mutogatni. Elelevezni gondolom jol esett mindkettonek, hat akkor mostmar ideje felnottkent is viselkedni.
FOLEG 32 EVESEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!