Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hónap ismerettség után...

3 hónap ismerettség után vállalnál babát?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Nem figyeltünk oda (tudom felelőtlenek voltunk) és elsőre összejött. 7 hetes terhes a baratnőm. Ő megakarja tartani, én nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Még nem. De félek ha nem tartjuk meg, később megbánom.

32F

2021. máj. 31. 20:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
92%
Ne siránkozz. Ha megtartja,vállald a felelősséget
2021. máj. 31. 21:37
 12/35 anonim ***** válasza:
66%
Ismerősöméknél pont ez történt tavaly. Lassan egy éves a kislányuk. Az összecsiszolódásra jobban oda kell figyelni, több türelem kell még az átlagosnál is. Egy gyerek a hosszabb kapcsolatokat is próbára teszi. Nektek meg nincs alapotok, régi közös élmények, ahova visszanyúlhattok a nehezebb időszakban. Attól függetlenül nem lehetetlen és vannak párok akik együtt maradnak a nehézségek ellenére. Drukkolok, hogy közéjük tartozzatok.
2021. máj. 31. 22:49
 13/35 A kérdező kommentje:
Ami jobban aggaszt, hogy már utána járt annak, hogy ha szétmegyünk, akkor fizetésem 25% vonható le gyerektartásra... kiégtem. Kezdem úgy érezni az anyagiak miatt esett teherbe.
2021. máj. 31. 22:55
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Finoman szólva,hát ez csöcs.
2021. máj. 31. 22:58
 15/35 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg csak felkeszul, hogy mik a jogai, ha le akarnal lepni. Ebben nincs semmi megbotrankoztato kerdezo.
2021. máj. 31. 23:14
 16/35 A kérdező kommentje:
Aham, és írjunk szerződést, hogy ha elhagyom vagy megcsalom akkor ő kapja meg a házat. Én meg vagyok a baromállat ha ebbe belemegyek.
2021. máj. 31. 23:18
 17/35 anonim ***** válasza:
86%
Hallod ne hogy mar te legyel felhaborodva. Elvezni jo volt gumi nelkul faszikam?
2021. máj. 31. 23:21
 18/35 anonim ***** válasza:
87%

Szerelmeeeee? Hisz 3 honapja vagytok egyutt 😅 hiaba vergolodsz, nekem szajalhatsz, anteny nem valtozik, hogy gyereked lesz es vagy igy vagy ugy, de felelosseget kell erte vallalnod mert az a szegeny gyerek nem tehet semmirol. Nem o kerte, hogy csinaljatok meg,a ti dontesetek volt es kotelessegetek mindent megadni neki erzelmileg es anyagilag is, amit csak tudtok. Es ebben neked kell kivenned a reszed az elso evekben nagyobb reszt, mert az anya 3 evet otthon lesz vele, ha ugy dont, mert igen is a kisgyereknek szuksege van ra otthon, nem bolcsiben, ha nem muszaj.

NOJJ FEL!!!!

2021. máj. 31. 23:36
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Nem is ertem a kerdest. Mi az hogy bevallalnank e. Ha az anya nem veteti el, be KELL vallalnod. Hisz az apja vagy. Felelos vagy erte, TE ugyanannyira felelos vagy ezert az egeszert, mint az anya. Es ha nem veteti el SEM rohatsz fel az anyanak semmit, hiszen az o testeben van az a gyermek, te ferfikent nem ertheted meg soha, milyen egy gyermeket abortalni.

Ez van. Vallald a felelosseget. 32 eves vagy, de mintha 22 eves nyafogna. Nem csoda, hogy eddig nem kellettel senkinek.

2021. máj. 31. 23:45
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Hány milliót keresel, hogy megéri a 25%-ért teherbeesni? :D (Nehogy azt hidd, hogy érdekel, költői kérdés.)

"Kezdem úgy érezni az anyagiak miatt esett teherbe." Hát, én meg ezen égtem ki. Mintha egyedül az ő műve lenne a terhesség. A kérdésben még úgy fogalmazol, hogy felelőtlenek voltatok. Ti, ketten...

Ez a szerződéses dolog meg... Kezdem úgy érezni, hogy túl sok sorozatot néztél.

2021. máj. 31. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!