3 hónap ismerettség után vállalnál babát?
3 hónapja vagyunk együtt. Nem figyeltünk oda (tudom felelőtlenek voltunk) és elsőre összejött. 7 hetes terhes a baratnőm. Ő megakarja tartani, én nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet. Még nem. De félek ha nem tartjuk meg, később megbánom.
32F
A kapcsolatunk 3. napján estem teherbe, 25N 22F voltunk
8 éve vagyunk együtt és már 5 éves a tervezett gyerekünk is
#2 -> #3
Természetesen elhiszem, hogy valakinek lehet ekkora szerencséje egy párkapcsolatban, és gratulálok is hozzá őszintén, de a kérdezőt én mégis óvva inteném egy ilyen hirtelen jött mérföldkőtől, mint amilyen a gyerekvállalás. A legtöbb ember 3 nap/hét/hónap után nem áll készen egy gyerekre. Nagyon kicsi az esélye, hogy ugyanolyan élete lesz, mint neked. Ezen kívül egy meg nem született gyerek abortálását nem tartom gyilkosságnak se, jobb ez, mintha utána szar élete kellene, hogy legyen érzelmileg elcsigázott emberek között.
Kérdező! Tartom magamat a 2. válaszban foglaltakhoz, beszélj a lánnyal.
A kérdés inkább az, hogy alapból hosszú távra tervezel-e a lánnyal?
Ha igen (és mivel többes számban beszélsz, gondolom, igen), akkor mindenképp csak a megtartás az opció - elsülhet nagyon jól, mint az egyik válaszoló példájában, vagy rosszul, és akkor ő egyedülálló anya, te meg fizethetsz.
Ha rábeszéled az elvetetésre, úgy, hogy ő szeretné, akkor a kapcsolatot szinte biztos, hogy megmérgezi, nem lesz belőle hosszú táv.
Ha nem terveztél a lánnyal, akkor meg kb mindegy: meggyőzöd, hogy vetesse el, és akkor utálkozva mentek szét; vagy megmakacsolja magát, hogy egyedül is megtartja, és akkor neked megintcsak marad a gyt.
Igazából azt írod, hogy ő meg akarja tartani. Szóval így két opció marad: te kiszállsz és fizeted a kötelezőt, vagy megpróbálkoztok a kapcsolattal, és vagy összejön, vagy nem.
Sok veszítenivalód nincs, nem jársz rosszabbul akkor sem, ha megpróbáljátok, de legalább kap egy esélyt a dolog. :)
Nekem van ismerősi körben erre pozitív példa, ők is már a másodikat várják azóta. :)
Kizárt.
2 év után mertem azt mondani, hogy ismerem annyira a páromat, hogy egy életre összekötném vele az életem.
2 rokon is kb az első szex alkalmával terhes lett, mind a 2nél apuka szülés után 1 éven belül lelépett... 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!