Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki mindig nagycsaládot...

Aki mindig nagycsaládot akart, de végül 1 (max.2) gyerkőc lett / lesz, mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kevesebbet segít a férjem, mint azt hittem. Így marad 2 (ikrek), pedig legalább 3-at szerettem volna.
2021. máj. 31. 15:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi toxemia, méhen belüli retardáció. 3 gyereket szerettünk volna, az első után még egy próbálkozásra rávettük magunkat, hátha nem ismétlődik, de ismétlődött. Mázlink volt, mindkét gyerek 38. hétre született és egészséges lett, de harmadjára már nem biztos, hogy ennyi lenne. Nem merek rizikózni, hogy esetleg korábban kezdődik, és lesz belőle egy extrém koraszülés, beteg baba, vagy nekem lesz bajom.
2021. máj. 31. 17:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

3 gyereket szerettünk volna, àlomterhessègem volt.

Aztàn jött a brutàl hasfàjòs időszak, minimàl alvàssal ès rengeteg üvöltèssel. Tipikus többemberes baba volt, 1,5 èvesen is egy tornàdò, mèg mindig maximum 2 òràt alszom egybefüggően.

Nèha gondolok màsodik babàra, de harmadik biztosan nem lesz. Minden energiàmat felemèszti a lànyom, imàdom, de nehèz eset. Azt èrzem teljes erőbedobàssal csqk neki van hely az èletünkben, anyagilag is nyilvàn könnyebb ìgy.

2021. máj. 31. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
13: mit jelent hogy tobbemberes, milyen jelei vannak? Neha en is azt erzem hogy "tobbemberes" a lanyom.
2021. máj. 31. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Van egy 12 pontbòl àllò lista,

[link]

Angolul highneed baby, ìgy több infò van.

2021. máj. 31. 22:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerek betegen született. Az ok ismeretlen, diagnózis nincs.

Egyke maradt.

Amúgy 3 gyereket akartunk.

2021. jún. 1. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Még régebben 3-at szerettem volna.

Aztán mikor láttam a közeli ismerősöknél, hogy valójában mit jelent a gyerekvállalás, akkor ez redukálódott 0-ra. Ha a párom nagyon rágná a fülem (de nem rágja), akkor talán egyre meggyőzhető lennék, de teljesen jó nekünk így is.

2021. jún. 1. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:

#9: ez mondjuk biztos nem így van. Egy vagy két gyerek között nincs ekkora különbség anyagiakban mint amit ott leírtál: két gyereknél nulla kirándulás és nyomor, egy esetén meg bármit meg tudsz adni amit kíván?

Valami különbség nyilván van, de nem ekkora.

2021. júl. 8. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!