Nagycsaládban felnőttek! Ti magatok is nagycsaládot terveztek?
Mi hárman vagyunk testvérek. Nekem is, a bátyámnak is 4-4 gyerekünk született, a húgomnak 2, és nem is terveznek többet.
Én mindig is nagycsaládot terveztem. Nagyon szerettem gyerekkoromban, hogy sokan vagyunk (sokáig velünk élt az egyik nagymamánk), el sem tudtam volna képzelni, hogy csak 1 gyerekem legyen.
Mi 3-an vagyunk testvérek, nem tartjuk a kapcsolatot, nagyon rossz gyerekkorunk volt. A szülők elváltak, apuka vonta meg a vállalt, rettentő anyagi körülmények közé kerültünk, az anyám gyűlölte az életét, amit rajtunk vezetett le, állandó stressz, feszültség, vita volt otthon.
Ettől függetlenül szerettem volna én is 3- gyereket, de a 0-ról indulva nyilván nem tudtuk sajnos megteremteni hozzá az anyagiakat, így marad a Max. 2, mert nem akarom, hogy esetleg úgy nőjjenek fel, mint én.
Az se normális dolog, hogy minden kérdés első oldalán jönnek a kiakadásom, hogy "jaj, ki pontozott le??? "
Kit érdekel? Ne offoljátok már szét mindig sírással a kérdéseket.
Férjemék 3an voltak testvérek. Mikor megismerkedtünk, azt mondta, hogy 3 gyereket szeretne.
Esküvő után megszületett a lányunk, belekóstolt a gyereknevelésbe, és köszönte szépen, nem kér belőle.
Együtt vagyunk, de szinte semmit sem foglalkozik a lányával, és nem is akar több gyereket.
Szóval az, hogy valaki mit tervez, és mi lesz belőle, az nem mindig találkozik.
Hozzáteszem, hogy kifejezetten lányt akart. Én is, ő is. Szóval ez sem lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!