Nagycsaládosok, hogyan néz ki nálatok egy nap?
Mi még csak tervezzük a 2.gyermeket, de mindenképp nagycsaládot szeretnénk. Kíváncsi vagyok hogy másoknál, több gyermeknél, hogyan alakul a nap, milyen a logisztika stb.
1, Mennyi idősek a gyermekek?
2, Milyen messze éltek a munkahelytől illetve az intézménytől? (suli, ovi, bölcsi)
3, Milyen munkaidőben dolgoztok?
4, Milyen gyakran főztök?
5, Hétvége mennyivel másabb? Nyugisabb vagy épp sűrűbb?
6 és 5 éves a két nagyobb, a kicsik 18 és 5 hónaposak.
Ovis a két nagy, az óvoda gyalog 20 percre van, úgyhogy elég közel. Én nem dolgozom jelenleg, a férjem igen, az ő munkahelye autóval fél óra tőlünk. 9-től dolgozik 5-ig általában. Reggel ő viszi a gyerekeket oviba autóval, délután én megyek értük, babakocsival, és sétalunk haza.
Nem főzök minden nap, a másfél éves már azt eszi teljes mértékben, amit mi. Őszintén bevallom, heti 2x kb. rendelünk valahonnan.
A hétvégek annyiban könnyebbek,hogy a férjem itthon van, de nehezebb is, mert itt van mind a 4 gyerek. Nem azt mondom, hogy nehéz, mert a nagyok már tök jól eljátszanak, segítenek, de nem is egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!