Nagycsaládosok, ti kaptok negatív véleményeket a 3 vagy több gyerek miatt?
Környezetemben nem sok nagycsaládos van, de ha szóbakerülnek ismerősi, baráti körben, szinte mindig negatívan reagálnak rájuk. (Pl. fial mint a nyúl, olyanok mint a cigányok, biztos pénzért szültek, elvakult vallásosak, fideszesek stb)
Most nekünk is jön a harmadik baba, és akinek eddig elmeséltem, szinte mindenki megdöbbent, hogy természetesen nem akarjuk elvetetni.
Csak az én környezetemben ilyenek az emberek, vagy más is ezt tapasztalja? Mert nekem azért ez nagyon rosszul esik.
A Fideszes dolgot mindennap megkapom. De nem érdekel, három lányunk van, 3at is terveztünk mindig, de lehet egy fiú-lány párosítás al megalltunk volna 2-nel.
Igy viszont megprobaltuk a 3.-at is, ő is lány lett.
Szóval általában megkapjjk, hogy csokert stb, pedig nem vettük fel.
Vannak barátaink, a távolabbi ismerősök meg nem érdekelnek.
Az autó vásárlási kedvezményt vettük igénybe, de ezt nem tudja még senki, bár mindig jót nevetünk ezeken a beszolasokon, általában olyan első gyerekesek tol, vagy még gyerek tervezoktol kapjuk meg akiknek a baba váró azért már a zsebében van.... Szóval a véleménye is ennyit számít.
"Most nekünk is jön a harmadik baba, és akinek eddig elmeséltem, szinte mindenki megdöbbent, hogy természetesen nem akarjuk elvetetni."
Már ne is haragudj, de ez nagyon durva. Szakítsd meg a kapcsolatot ilyen primitív bunkókkal. Senkinek semmi köze hozzá ki hány gyereket vállal. Kéretlenül véleményt osztogatni, ráadásul ilyen stílusban nagyon nagy neveletlenségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!