Minek vállal 3,4,5 gyereket, aki nem bír velük és az idegeire mennek a gyerekek?
Már megint az általánosítás...4 gyerekem van, még soha sehol nem sírtam, örülök, ha itthon vannak.
2-es válaszolo: Mi az a minden, amit kapnak a nagycsaládosok? Mi az a minden, amit ki lehet sírni? Kérlek, sorold, hátha nem tudok valamiről, ami járna.
Kb azt tudom mondani, mint tavasszal is. Arra szültem 3 gyereket, hogy kiszámíthatóan óvodában-iskolában lesznek, én meg a munkahelyemen.
Kivolt a pöttyös napozóm a tavaszi karanténnal, munka mellett tanítsak 3 unatkozó gyereket is, pfff.
Ezzel együtt az idei karácsony jó volt, már elég nagyok hozzá, hogy ne az idegeimen táncoljanak 7/24-ben, hanem tényleg jól érezzük magunkat.
A kisgyerekek fárasztóak. NAGYON. Pláne szünet nélkül. Az anyaság nem instant boldogságot jelent. Hanem kemény éveket, amikben van soksok király pillanat. Na AZOKÉRT szültem ennyit. :)
Azért mert nem szokás uralkodni a szaporodási ösztönökön. Meggondolatlanul vállalnak több gyereket, annak ellenére, hogy már az elsővel sem megy, mert a hormonjaik vagy épp a gyerekkori család ábrándjaik ezt súgják nekik, vagy csak simán cxarnak rá, hogy mi lesz velük és nem akarnak védekezni, esetleg a családi támogatásokért és egyebekért.
Meg ugye, ha épp nincs pandémia, akkor az állam neveli a kölköket helyettük, nekik csak pár órát kell velük foglalkozni hétközben, ha van aktív nagyszülő, akkor sokszor hétvégén se kell.
Úgyhogy most, hogy nekik kell nevelni a saját gyerekeiket, nem bírják, mert nem ehhez vannak szokva.
Panaszkodni meg mindenki szokott a saját hülyeségeinek következménye miatt, olyan ez, mint amikor másnaposan sír az ember szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!