Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretném megvenni az autósülé...

Szeretném megvenni az autósülést. Van olyan, hogy 0-18 hónapos korig, de abba csak ültetni lehet a babát, vagy valahogy meg lehet dönteni, hogy feküdjön?

Figyelt kérdés

Az első hónapokban még nem tud ülni a baba, hogyan lehet abba beletenni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2008. dec. 7. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, de menj be egy bababoltba és kérdezd meg. Biztosan szívesen elmagyarázzák.
2008. dec. 7. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8 hónaposan vettünk neki egy 0-18kg való ülést ami most jó neki. Összehasonlítottam a hordozóval, ha döntve van az ülés, akkor ugyanolyan a dőlésszöge mint a hordozóé. Szóval elvileg bele lehet tenni. Mi megdöntöttük az ülés lábfelöli részét, így mégjobban fekszik a baba kényelmesebb neki, mert Ő még csak hátrafelé utazhat (8kg). Mivel a hordozónk nem a szabványnak megfelelő így azt a második babánál nem használhatjuk, úgyhogy szerintem mi is ezt a 0-18kg ükést használjuk majd megdöntve. Még nem tudom milyen lesz de a hordozóban is féligülő helyzetben van a baba. Ami miatt praktikátlan hogy ha alszik a baba, nem tudod kivenni olyan könnyen mintha a hordozót kapnád fel, macera így a bevásárlás is.
2008. dec. 8. 07:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi nyáron vettünk 1 Bervi Garnd Pixet,mert még nem volt 9 kg,de már kilógott a hordozóból.Ez az ülés 0-18 kg-ig jó,olyan mint 1 kis fotel és több fokozatban dönhető,így nézelődi,aludni is kényelmesen tud és üvegből is egyszerűen meg lehet benne eteni.
2008. dec. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!