Hány hetes volt a babátok, mikor újra elkezdtetek sportolni?
Figyelt kérdés
Mármint nagyobb gőzzel, mint a terhesség alatt2021. máj. 29. 22:09
1/5 anonim válasza:
A második gyerekem után kezdtem el intenzívebben sportolni, akkor ő 51 hetes volt :D Szóval az első szülinapja előtt jutottam el egy annyira rendezett és kiszámítható életvitelre, ami mellett belefért. (Plusz megvártam, hogy szépen abbamaradjon a szoptatás.)
2/5 anonim válasza:
Kettő, már nagyon hiányzott a mozgás...
Francokat!!! Itt vagyok 3 kicsi gyerekkel, előttük sportoltam, de mióta megvannak, örülök, hogy két fülem van és nem vagyok szatyor nap végére.
4/5 Derjaderja válasza:
Nekem 3 hónapos korában indult a gyerünkanyukámos szülés utáni regeneráció (8 hét tartamú), most kb 5 hónapos korától már a következő progit csinálom, ami már nem kifejezetten szülés utáni.
5/5 anonim válasza:
7 eves koraban 😅
Addig nem igazan volt idom ra.
Hal istennek ahogy iskolas lett, sikerult melohelyet valtanom es igy lett napi 1+ oram. (Egyedul nevelem apuci mikor terhes lettem lelepet 37 evesen. En 35 voltam akkor.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!