Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Búcsúajándék védőnőnek,...

Búcsúajándék védőnőnek, gyerekorvosnak illik vagy nem?

Figyelt kérdés
Hamarosan elköltözünk, még megyünk egy tanácsadásra és egy oltásra. Nem tudom, illene-e vinni valami apróságot? Meg voltam elégedve a védőnővel és az orvossal is, nagyon kedvesek, segítőkészek. Egyáltalán elfogadhatják az ajándékot? Ha igen, akkor mit kellene?

2021. máj. 26. 21:01
1 2
 11/13 anonim válasza:
68%

Szia!

Pénzt semmiképp ne vigyél, sokan akarnak adni, nem szabad, nem fogadhatjuk el. Rosszul is esik, hogy valaki erre gondol. Egy köszönöm teljesen elég, vagy ha már a nagyobb a gyerek, egy kedves rajz is aranyos lehet. Én például gyűjtöm magamnak egy mappába a gyerekek rajzait, annyira jó néha elővenni! Aranyos vagy, hogy gondoltál erre. :)

2021. júl. 21. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Rosszul is esik, hogy valaki erre gondol."

"Aranyos vagy, hogy gondoltál erre. :)"

Akkor most rosszul esik vagy sem?

2021. júl. 22. 03:09
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

#12: Szövegértés! A pénz kínálása rosszul esik, az ajándék ötlete meg jól!

Szerintem tárgyat ne (kivéve a már említett - a gyermek saját alkotása), mert a 90%-uk csak a kacatgyűjteménybe megy, nálunk a pedagógus és orvos családtagok kapnak mindenféle "jelképes ajándékot", amik aztán évekkel később zsákszámra landolnak adományboltokban. A slágeraji a mécsestartó. Úgyhogy én az elfogyasztható dolgokra szavazok. Pénzt adni meg eddig is ciki volt, most meg már büntetendő is.

2021. júl. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!