Gyerekorvost, ha kihívom mennyit illik illetve kell adni?
Oh jé....
Tényleg van aki vissza akarja szorítani a korrupciót? Ez tipikus lefizetés, és félre kezelés amit fogsz kapni.
Miért? Az orvos azért megy ki, hogy pénzt kapjon.
Ahhoz hogy rendszeresen hivogassad, ahhoz úgy fog csinálni ahogy te szeretnéd hallani. Höemelkedés, írunk fel pár gyógyszert, mert ha már anyuka kihívott akkor akar egy kis gyógyszert is biztosan. nem baj ha nincs baja a gyereknek, de anyuka akar valamit megkapja. ìgy zsebre teszem azt az 5000-t aztán 4 hét múlva megint lesz egy kis höemelkedés megint kihív. Jó ez nekem.
Höemelkedésre semmit nem kell adni. Ahhoz hogy immunrendszer is erösebb legyen a szervezetnek küzdeni kell. Te felnöttként azért vagy kevésbé beteg, mert a szervezeted már leküzdötte azt amivel a gyereked küzd.
A lakásban töltött órák mind csak késleltetik a gyógyulást. A szervezetnek friss levegöre van szüksége, amit lakásban nem kap meg. Ahogy egy náthás gyereket kiviszel egyböl felszabadulnak a léguták, megkönnyebedik. kint nincsen annyi por, atka, és egyéb dolog mint a lakásban, ami eldugitsa az orrot stb...
Öltöztesd fel öket, vidd ki kicsit sétálni és már jobban is lesznek. igyanak rengeteg folyadékot, kb kétszer annyit mint szoktak, és holnapra már kutya bajuk sem lesz. ja és az 5000Ft-ból meg vegyél magadnak egy új melltartót amivel megleped apukát.
szerintem ez baromi drága....én max 2 ezret adnék....
ez a dolga amúgy uh akár semmit sem vagy köteles adni
Abszolút egyetértek az utolsóval!
Nálunk a doki ilyenkor ki sem jön, csak akkor ha a gyerek olyan beteg, hogy lábra sem tud állni és ilyenkor pénzt sem kér. Ha meg nagyon ragaszkodok hozzá, hogy jöjjön, mert mondjuk az egyik beteg, másik nem és amúgy is influenza járvány van, akkor 3000 ft-ért jön ki a 10 km-re levő szomszéd városból!!!!
És egy kis hőemelkedés nem akadálya annak, hogy kimenjetek! Az én fiam is itthon van, tegnap este láza volt, ma meg semmi baja, pici hőemelkedés, de így is kimentünk picit. Futkosni nem engedtem csak pár percet sétáltunk, ráadásul most hideg van, tiszta a levegő, a legjobb az ilyen megfázásokra, kipucolja a bacikat.
Ennyiért én orvoshoz sem vinném, de ki sem hívnám az orvost!
A mi orvosunk 3-4 ezret kér. Mióta elköltöztünk a körzetéből, 4-et adunk. Nekem ezzel nincs problémám. Be is vihetném ingyen,de ott tuti influenzás lenne, legalábbis nagy eséllyel kapná el.
Kedves 5-ös! Igaz lehet, amit írtál. Sajnálom, hogy ilyen az orvosotok :( Viszont nekünk úgy tűnik, akkor szerencsénk van. Ha kihívjuk, a legtöbbször kiírja a gyógyszert, de azt mondja (állapottól, betegségben töltött napok számától függően), hogy csak 3-4-5 nap múlva adjuk, ha addig nem múlik a betegség. És eddig mindig el is múlt, mire gyógyszeradásra került volna sor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!