Gyerekorvost, ha kihívom mennyit illik illetve kell adni?
Nem csak a hőemelkedés a gond. Fáj a füle, foga is, és ordít ha leteszem csak a földre. valami baja van, de nem tudom tutira, hogy csak a foga és hisztis csak, vagy a füle is gyulladt már, mert húzogatja a fejét, ahogy legutóbb is tette, amikor begyulladt a füle.
A nagyobbik lányomnál már volt, hogy vártam 3 napot, mert csak hőemelkedés, és semmi komoly, kicsit köhög, aztán tüdőgyulladása volt, mint kiderült utólag. Pedig mindig gondosak vagyunk, de akkor nem gondoltam, hogy komoly lehet, mert nem volt nyűgös, meg semmi extra, lázas se volt, csak hőemelkedés. Szóval szerintem a kicsiknél azért nem biztos, hogy tudjuk mi van. Én inkább vagyok óvatos most már. A másik, hogy a mi dokink pont, hogy nem ad gyógyszert mindenre. De ha kell ad,várni szokott pár napot, ha nem tudni mi lesz a végkifejlet. Nálunk -2 fok van, ilyenkor nem lehet kivinni a hőemelkedéses gyereket. Doki is mindig mondja, hogy lázas, hőemelkedéssel ne vigyem aznap, mert kell, hogy egyenletes hőmérsékleten legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!