Ha kihívom a gyerekorvost, hogy itthon adja be a kisfiamnak a bárányhimlő elleni védőoltást, akkor mennyi pénzt illik neki adni?
1es: Köszönöm!
2es: Nem mindegy neked? Meg van rá az okom, hidd el!
Érdekelné, csak úgy kíváncsiságból, mi az oka.
Amúgy általában ha ok nélkül hívod ki az orvost, az olyan 5e, plusz létezik oltási díj is, amit felszámolhat, az 2000, ez fix díj. A rendelőt kell felhívni és megérdeklődni. Az is lehet, hoyg ilyen miatt ki se megy, hiszen nincs egészségügyi oka annak, hogy nem viszed a gyereket a tanácsadásra és nem kötelező oltásról van szó.
Valóban, csak kíváncsiságból kérdeztem.
Ilyenkor, amikor feleslegesen hívják ki a gyerekorvos, vagy egyáltalán az orvost, mindig azon gondolkodó, mit szólna az illető, ha hozza nem menne az orvos akkor, amikor valóban kellene, mert épp egy lusta anyuka/akárki tartja fel.
További szép napot neked.
Na jól be lehet fejezni! Nem akartam leírni, mert nem tartozik rátok. Engem ne nevezzen senki lustának. És még én vagyok bunkó?
El van törve a bal karom és a fiam 12 kg. Még nem jár önállóan. Mégis, hogy vegyem ki a gyerekülésből vagy a babakocsiból fél kézzel.
Remélem most boldogok a kíváncsiak.
A többieknek köszönöm a normális választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!