Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire lenne ez segítség?

Mennyire lenne ez segítség?

Figyelt kérdés

Ha az egyik nagymama felajánlja hogy a szülés után jön segíteni, ami azt jelentené hogy éjszaka az etetésekhez felkelt, mondja mit csinálj, napközben pedig felügyeli jól csinálod-e a dolgokat. Tehát nem helyetted csinálja meg.

Főzésben nem tud segíteni mert a gdm diétás dolgokat nem hajlandó elkészíteni, ezért a fagyóládában már pihen kb 2 havi főétkezés.

Ti mit mondanátok?

2021. máj. 26. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Nekem anyósom is és anyukám is itt voltak 2-2 hétig a szülés után.

De egyikük sem szólt bele a baba körüli dolgokba. Tisztába is csak akkor tették, ha megkértem őket, vagy ha megkérdeztek róla.

Viszont helyettem főztek, boltba jártak, mosogattak mostak takarítottak stb.

Ha éjjel már majdnem összeestünk a férjemmel, lementem szólni, hogy vegyék már át egy órára, kicsit aludhassunk.

De a Te esetedben nem kértem volna a segítségből. A babát Majd Ti ellátjátok a ferjeddel, rá fogtok jönni szépen mindenre! :)

Segítség csak a házimunka téren jönne jól, de ha főzni pont nem akar a mama...én megköszönném, és szépen visszautasítanám!

Amúgy mi elsősorban azért találtuk ki, hogy legyenek itt 2 hétig felváltva, mert külföldön élünk, így heti egy-két délutáni babalátogatás nem megoldható majd’ 2000 km-ről :)

2021. máj. 26. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. máj. 26. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Abban nem tud segîteni amiben kellett volna

Az összes többit 0 tapasztalattal is tökéletesen meg dogos oldani.

Éjjel ő aludna a legmélyebben amikor te màr kipattanva az ágyból szoptatszt../ etetsz/

2021. máj. 26. 15:12
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Kizárt!

Miért a mama keltsen téged a gyerekhez?!

Te is meghallod, ha felkel.

Mutassa az ejszaka közepén, mit csinálj?!

Ugyan azt, mint nappal...

Nem értem miért kellene ehhez a mama...

Én pl anyós vagy anyám elött a mellemet se vettem elő, hogy szoptassak, nem majd még bámulták is volna.

Az lenne a segítség, ha főzne pl...

2021. máj. 26. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy hülyeség lenne
2021. máj. 26. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"mondja mit csinálj, napközben pedig felügyeli jól csinálod-e a dolgokat"

Jézusom, NEM!! Most offold le egyszer és mindenkorra!

2021. máj. 26. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Anyósom volt itt egy hétig, az agyamra ment. Messze lakik, és megígértem a férjemnek hogy kibírom. Főleg ha anyám is átlátogatott napközben, akkor totál agyrém volt. Ketten nyomták a iszonyat baromságokat, nem hagytak aludni, folyton láb alatt voltak vagy a babát piszkálták mikor végre elaludt. Napi 12 óra maratoni szoptatás közben főztem, mostam, vasaltam, takarítottam, rá is, szerencsére vásárolni a férjem ment. Egyik se hozott vagy csinált volna valami kaját, vagy mosogatott volna el, csak a szájuk járt, bámulták ahogy szoptatok vagy mellszívót használok, mindig ott sündörögtek a baba körül és okoskodtak. Soha többet. Alig vártam hogy leteljen az egyhét. Anyósom olyan jól érezte magát, hogy még maradni akart. Karácsonyra. Szerencsére sikerült hazaküldeni.
2021. máj. 26. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak te nem érzed úgy hogy kell ezekben segítség és ez neked az lenne akkor fogadd el de szerintem olyan lenne mint egy felügyelő tiszt! Szerintem felesleges lenne hogy ott legyen!
2021. máj. 27. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!