Mennyire lenne ez segítség?
Ha az egyik nagymama felajánlja hogy a szülés után jön segíteni, ami azt jelentené hogy éjszaka az etetésekhez felkelt, mondja mit csinálj, napközben pedig felügyeli jól csinálod-e a dolgokat. Tehát nem helyetted csinálja meg.
Főzésben nem tud segíteni mert a gdm diétás dolgokat nem hajlandó elkészíteni, ezért a fagyóládában már pihen kb 2 havi főétkezés.
Ti mit mondanátok?
Nekem anyósom is és anyukám is itt voltak 2-2 hétig a szülés után.
De egyikük sem szólt bele a baba körüli dolgokba. Tisztába is csak akkor tették, ha megkértem őket, vagy ha megkérdeztek róla.
Viszont helyettem főztek, boltba jártak, mosogattak mostak takarítottak stb.
Ha éjjel már majdnem összeestünk a férjemmel, lementem szólni, hogy vegyék már át egy órára, kicsit aludhassunk.
De a Te esetedben nem kértem volna a segítségből. A babát Majd Ti ellátjátok a ferjeddel, rá fogtok jönni szépen mindenre! :)
Segítség csak a házimunka téren jönne jól, de ha főzni pont nem akar a mama...én megköszönném, és szépen visszautasítanám!
Amúgy mi elsősorban azért találtuk ki, hogy legyenek itt 2 hétig felváltva, mert külföldön élünk, így heti egy-két délutáni babalátogatás nem megoldható majd’ 2000 km-ről :)
Nem
Abban nem tud segîteni amiben kellett volna
Az összes többit 0 tapasztalattal is tökéletesen meg dogos oldani.
Éjjel ő aludna a legmélyebben amikor te màr kipattanva az ágyból szoptatszt../ etetsz/
Kizárt!
Miért a mama keltsen téged a gyerekhez?!
Te is meghallod, ha felkel.
Mutassa az ejszaka közepén, mit csinálj?!
Ugyan azt, mint nappal...
Nem értem miért kellene ehhez a mama...
Én pl anyós vagy anyám elött a mellemet se vettem elő, hogy szoptassak, nem majd még bámulták is volna.
Az lenne a segítség, ha főzne pl...
"mondja mit csinálj, napközben pedig felügyeli jól csinálod-e a dolgokat"
Jézusom, NEM!! Most offold le egyszer és mindenkorra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!