Milyen tantárgyat tanított a gyermekednek az a tanár, akivel kapcsolatban a legtöbb negatív élménye volt az iskolában?
Figyelt kérdés
Miért panaszkodott a gyermeked?2021. máj. 23. 10:53
11/12 anonim válasza:
Én általánosban a technika tanáromat utáltam. Biosz és földrajz tanárom is ő volt. Egy községben laktunk ahol mindenki ismert mindenkit. A tanárgyerekek se**ét folyamatosan nyalták. Összejártak a tanárszülők és egész órán azt hallgattuk, hogy élménybeszámolót tartottak. Hat tanárgyerek volt az osztályban.
A középsuliban a kémia tanárt utáltam. Bűzlött a piától mindig.
A gyerekem 9 éves még egy tanárjuk van csak. De nem csípi na meg én sem. 4-5-ös tanuló egyébként. A tanárnak van 5 gyerek akit imád mert csak 5-ös tanulók. A többit le*arja mit csinálnak. A dogákra sem hagy időt. Ha a kedvencek végeztek beszedi gyorsan mindenkitől. Szegények már 3.-ban kapják az 1-2-eseket mert nem tudják befejezni a dolgozatot.
12/12 anonim válasza:
Fizika. Hülye voltam hozzá, bevallom, és ez a nő nem bírta felfogni, hogy nem mindenkinek megy egyformán a reál. Nem volt elég a ketteshez, hogy beseggeled az elméletet (azaz magadhoz képest mindent megteszel), ő mindenáron kizárólag számoltatni, relét rajzoltatni stb akart mindenkivel, amit én pl nem értettem, hozzá se tudtam szagolni. Nagyon sok szülői cirkusz után (több szülő) volt hajlandó úgy összeállítani a dogákat, hogy legyen benne annyi definició, elméleti kérdés, amiből össze lehet szedni egy kettesre valót. Előtte én spec mindig buktam, és mehettem pótvizsgázni (ahol hála a központi feladatsornak, átmentem), pedig amúgy mindenből 4-es meg 5-ösöm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!