Szules utan a negativ iranyba valtozo kapcsolatot hogy javitottatok meg?
Igazabol terhesseg utolso 2 honapjatol kezdodott. Bunko,bekepzelt ocsarolo ferfive valtozott at a parom. Pedig hizni is csak 6kg hiztam babaval egyutt,szoval ez sem lehet a baj. Mindennapos veszekedesek.
Szulesnel el volt ajjulva tolem,mire kepes voltam ezert a pici emberert stb. Amikor bejott kedves volt,odafigyelt rank meg minden szep es jo.
Szulest koveto heten mikor pedig haza mentunk mintha ezt elvagtak volna. Gatsmetszest csinaltak nalam szoval orulten fajt lennt,ulni sem tudtam es a szex miatt hisztizett pedig az elojatekot is probaltam ami 2 napig jo volt,utana mar unalmas volt neki. Azota (most 7 hetes a kisfiam) problemazik hogy nincs rendesen felsoporve,felmosva (tudni kell hasfajos , olbe szeret lenni baba a mienk) es felkezzel nem ugy megy mint szules elott. Napkozbe 2 orat alszik osszesen maximum. Es mire estere a munkabol haza er a parom addigra tudom letenni rendesen aludni. Megertem,hogy 12 ora munka utan faradt. De en is faradt vagyok. Es kepes hozzam vagni,hogy en nem lehetek faradt mert ezt vallatam es a tobbi. :( probalok kedveskedni neki,igenye szerint fozni ,megmaszirozni,furdovizet meg engedni neki meg ilyenek de semmi haszna. :( csak csunya szavakat kapok tole akarmit teszek. Multkor amikor felhoztam,hogy rosszul esik nekem csapta a polojat izombol. Szabadnapjain is hiaba kerem meg barmire ,hogy fogja meg ameg felmosok vissza adja 5perc utan ahogy elkezd sirni,es leul jatszani. Nem tudom mit csinaljak a kulon koltozesen gondolkodom..:( nemtud ugy hozzam allni ahogy terhesseg elott.. nincs senkije az tuti biztos ,de akkor mi lehet a baj?
"probalok kedveskedni neki,igenye szerint fozni ,megmaszirozni,furdovizet meg engedni neki meg ilyenek "
Na, ezt tudod mikor csinálnám. Mi ő, valami hisztis idióta gyerek? Otthagynám a fenébe, dühöngjön magában, engedjen fürdővizet magának. Ne ezt lássa a gyereked, hogy ez a normális, hogy egy férfi így bánik a családjával.
Koszonom a valaszokat!
Elso ez nem rohej,nem rabszolga vagyok de nehogy mar a kisfiam most a veszekedest hallgassa. Probaltam hatni a helyzetre.
Legyél vele paraszt, hátha inkább arra vágyik. Tudod ki nyalná még a se+ggét?
Amúgy nem értem, ha 7 hete szültél mit hisztizik a szex miatt? Kb.egy hete próbálkozhattok szóval... Jah de mondjuk én normális férfiakról beszélek, akik képesek néhány hétig jegelni a farkukat.
Én tudod mit csinálnék? Kiraknám szépen a cuccait a ház elé, vagy otthagytam volna. Kisbabával, akkor kisbabával. És tudod miért? Mert lábtörlőnek kezel, és ezt ne tűrd el soha, semmilyen körülmények között!!! Beszól, ha valami nincs kész? Csinálja meg, ha nem tetszik! Ja, hogy az már nem fekszik őnagyságának? Akkor ez van. Főzzön magának, engedje meg a fürdővizet.
Állj ki magadért! Én bizton nem tűrtem volna, ha hozzámvágja a ruháját.
Koszonom szepen a valaszokat!!
Sajnos akar bunko vagyok,akar kedves nem valtozik. :( probalom nem felhuzni magam a pici miatt azert vagyok vele kedves nagyreszt hatha le all ezzel,mert felek hogy a tejemre,es az idegrendszeremre megy. :(
Nője van és nem tud lelépni mellőle, mert megcsináltátok a gyereket.
Hiába írod, hogy nincs senkije. Aki ekkora vadbarom a nővel, aki a gyerekét kihordta, annak másik nője is van, nyugi,különben normális lenne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!