Jövőre elkezdenék a 6 hónapos kor felettiek oltását Pfizerrel. Mit szóltok hozzá? Beadatjátok majd a babáknak, vagy nagyobb gyereknek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 13:28
61/74 anonim válasza:
55!
Te ott álltál,számoltad az embereket és megkaptad,hogy az eü. dolgozók 93%-a megkapta!!!
62/74 anonim válasza:
69, sajnálom. Pfizet kaptam en is, nekem semmi bajom.
Én úgy gondokom, hogy ha ezek az oltások okyan hatékonyak, mint amikkel már régen oltanak, akkor hajrá. Legyen már véga a covidnak, mert nem akarom, hogy a lányom így nőjjön fel.
63/74 anonim válasza:
Soha! Soha! Soha! Még magamat sem!
64/74 anonim válasza:
#62: És Te tényleg elhiszed, hogy az oltások miatt lesz vége a covidnak... Mert ugye a gyógyszeriparnak, vakcinagyártó cégeknek pont ez az érdekük... Mivel a fegyvergyáraknak is az az érdekük, hogy megszűnjön a háború... Ja, nem! 🤫
65/74 anonim válasza:
64, és te tényleg elhiszed, hogy az a céljuk, hogy a felvevőpiacot csökkentsék, értsd, kinyírják az embereket, akik megveszik a termékeiket? 🤦♀️
66/74 anonim válasza:
Ja és eddig, tudom belehaltunk a wifibe, a 2Gbe, a 3Gbe, a 4Gbe, az 5Gbe, a maszkokban kukac van, az oltásokban meg chip. 🤦♀️🤣
67/74 anonim válasza:
65
A jelenlegi túlnépesedésben ne hidd hogy az a pár tíz vagy százezer ember aki megdöglik, hatalmas veszteség. Pillanatok alatt pótlódik, sőt...
Ha megnézed a világ népessége semmit nem csökkent a járvány kezdete óta. Sőt, nőttön nő. Hiába hal meg 10 000 ember, ha születik 50 000 gyermek.
68/74 anonim válasza:
#65: Félreértettél. Ki beszélt arról, hogy kinyírják vele az embereket? Egy szóval nem mondtam. A wifi, kukac és chip konteó is nyilvánvalóan hülyeség. De én nem is beszéltem ezekről sem. Csak szimplán az érdekekről beszéltem, ami viszont elég egyértelmű, ne legyünk már ennyire naivak...
69/74 anonim válasza:
68/ ok, feltételezzük, hogy nem cél eltűntetni a covidot, az influenzát se tudták, de ha nem is tűnteti el, de legalább megfékezik úgy, hogy ne pusztuljunk bele esetlegesen, én már boldog leszek.
70/74 anonim válasza:
Én nem adatok be neki mert nincs is gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!