Jövőre elkezdenék a 6 hónapos kor felettiek oltását Pfizerrel. Mit szóltok hozzá? Beadatjátok majd a babáknak, vagy nagyobb gyereknek?
"Mondjuk azért idáig kevés dokitól hallottam, hogy lobogtatta a csoda kártyáját."
Az megvan, hogy az eüsoket oltották elsőnek Pfizerrel, ugye? 🤣
Meg, persze.
Csak még nem találkoztam velük :D
51!
Több eü-s családtagom van,senki sem kérte egyik oltást sem!
53
Nekem is. Nagybátyám sebész, nagynéném szemorvos, édesanyám pedig ápolónő, de egyikük sincs beoltva. Nem is akarjuk.
Az én keresztanyám radiológus, kérte. A nőgyógyászom kérte. A barátunk felesége sürgősségis, kérte.
Egyébként már februárban megkapta az eü dolgozók 93%-a az oltást. Biztos van olyan aki nem kérte, de jól látszik, hogy nem a többség. De természetesen itt mindenkinek csak olyan ismerőse van, akik abba az elenyésző kisebbségbe tartoznak. Valós 😂
50# a választhatóból, pl a rotából mi választhattunk melyik gyártóét akarjuk, igen. A kötelezőből természetesen nincs ilyen, mert azt központi úton szerik be, abból azt kapod, amelyik gyógyszergyárral megállapodott a kormány. Volt már olyan, hogy egyik évben ez, másikban meg egy másik szállította ugyanarra a betegségre az oltást.
Mikor nincs már kísérleti fázisban szerinted egy oltás?? 1-2-5-10 év múlva?
(Megjegyzés: a kísérleti fázisa hivatalosan megvolt. Másik. Egy gyógyszer (algopyrin) meg egy oltás nem ugyanaz)
56-os.
Engem nem kell meggyőzni. Akkor sem oltatom sem magamat sem a gyereket. Csak a testemen keresztül ahogy szokták mondani.
Senkivel nem vitázom, mert felesleges, amit írtam az én álláspontom amit írtál az a tiéd.
Tiszteletben tartom, hogy az emberek oltatják magukat, én nem, és én is kérem, hogy tartsák tiszteletben.
51!
A Pfizer oltás óta a sógorom (ápoló) fizioterápiás kezelésekre jár,mert érzéskimaradások vannak a karjában.
Nagyon megérte neki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!