Jövőre elkezdenék a 6 hónapos kor felettiek oltását Pfizerrel. Mit szóltok hozzá? Beadatjátok majd a babáknak, vagy nagyobb gyereknek?
5# ajánlom figyelmedbe ezt az elég kis korrekt írást
13
De akkor is semmi szín alatt. Nem ütök még egy szeget a koporsójába
Biztos, hogy nem.
Főleg úgy, hogy 2-3 hétig voltunk koronavírusosak a férjemmel. Én elég súlyos beteg voltam, a mentő is bevitt 1x.
Az 5 éves kislányunknak semmilyen tünete nem volt!!
Pedig biztos, hogy elkapta. Én 2.5 hónapig köhögtem. De még most, 5 hónap után is köhögök néha. Tüdőkárosodásom van és hörgőszűkületem :(.
Kizárt, hogy nem kapta el.
Akkor miért oltassam? Ha még tünete sem lett???
#16 te most viccelsz ugye?????
Saját bőrödön tapasztaltad, hogy mit okoz ez a szar, de a gyereked nem oltatod, mert annak úgy se lett baja. Ja, most. És ha lesz? Tavaly minden korunkbeli röhögött a covidon, hogy ó hát az csak az idősekre veszèlyes, mi ha elkapjuk meg se érezzük. Parancsolj itt van 2021.
Csak nehogy a gyereked legyen az, akit jövőre visz a mentő.
Egy olyan betegség ellen oltassam be, amit ő tünetmentesen átvészelt? Miért???
Miért??
Mi annak az oka, hogy akinek semmi de semmi baja nem lesz a vírustól, azt küldenék a legjobban oltani??
Egyszerűen nem értem a logikát. Ha most nem lett baja, jövőre se lesz. Ennyi.
Amúgy is féltem az oltásoktól. A csecsemőkori oltásait is csak 3 hónap csúszással kaphatta meg. A rotavírus ellenit nem adathattam be neki.
Úgy oltotta be a doki a kötelező oltásokkal, hogy a víz csorgott róla a félelemtől így is!!!
Beoltatnám, mert a tudományban hiszek és nem a konteókban.
Az rns vakcinákat is már tizenx éve fejlesztik, nem új technológia az sem.
A kínai/orosz pedig ugyanúgy elölt vírust tartalmaz, mint a gyakoribb oltások.
Nem az oltásoktól haltak meg emberek, hanem attól, hogy A) már fertőzöttek voltak, mikor oltást kaptak B) oltás után rögtön vigéckezdtek, nem várták ki, hogy elteljen a javasolt idő és legyenek antitestjeik.
Amúgy igen, 'teszt', mert a hosszú távú hatások nem ismertek, mint ahogy azért a Bexeroval sem oltanak még 10éve... érdekes annál nem baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!