Jövőre elkezdenék a 6 hónapos kor felettiek oltását Pfizerrel. Mit szóltok hozzá? Beadatjátok majd a babáknak, vagy nagyobb gyereknek?
"Ha most nem lett baja, jövőre se lesz. Ennyi."
Nagyon okos vagy. Gyékás Manci rendel 🤦♀️🤦
"Ha most nem lett baja, jövőre se lesz. Ennyi."
Szivessen megadnám a számát egy ismerősömnek, hogy elmesélje, hogy vesztette el a tizenéves lányát a 2. covid fertőzésben, úgy, hogy az 1. tünetmentesen ment át a gyereken. 😔
Írtam, hogy még a kötelező oltásait is alig merték neki beadni!!
Tudod, mit mondott a gyerekorvos? "Na vegyünk egy nagy levegőt, és oltsuk be!"
A zabszem nem ment volna neki fel közben, úgy félt, hogy baja lesz a lányomnak tőle!
És ezek évtizedek óta használt oltóanyagok voltak, nem egy sebtében kifejlesztett oltás....
Ez az orvos valami kuruzsló vagy mi a fsz baja van?!
Igen, be fogjuk oltatni. 1 éves
26, igen, sok helyen leírtam már, hogy a Bexero sincs 10éves..., talán 7, nem emlékszem biztosan, de valahogy sose jött rá válasz.
Ja, mert a konteókat nem lehet magyarázni, csak hinni. 🤷♀️
...és lepontozhattok, hogy ismerősöm tizenéves lánya meghalt. Attól ő még halott, ez tény, tetszik vagy sem. 😔
Mint ahogy az is tény, hogy barátnőm lányának osztálytárs anyuka nagyobbik fia (kiskamasz) a Bethesdában van cirka 2 hónapja, mert sem felállni, sem kiegyenesedni nem tud. Post-covid. Lövésük sincs, hogy maradandó e vagy sem. Ez is tény. Lehet lepontozni, attól ezek még tények sajnos. 😔
Van baja, de az nem ide tartozik.
Csak azt nem tudom, hogy miért erőltetne bárki rá így oltást.
Ki vállalja a felelősséget?
A háziorvos nem akarta vállalni!
Pedig a háziorvos a gyerek 3 hónapos koráig komplett felelősséggel tartozik a baba egészségéért!
Pont ezért csúsztak az oltássi 3 hónapot.
A rota ellenit meg sem kaphatta!
Mi bizonyítja, hogy akkor a covid ellenit megkaphatná??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!