Szerintetek gáz ha 26 évesen még nem szeretnék gyereket, csak 30-31 évesen?
Furcsán néznek rád, mert 26 évesen nem akarsz gyereket?! Jézusom, hol laksz te, prolifalván, vagy valami cigányputriban?!
De hogy a buta kérdésre is válaszoljak: nem, nem gáz. Ép ésszel felfoghatatlanul hülye és buta az az ember, aki a jelenlegi helyzetben szaporodni akar. Normál esetben is bőven ráérnél később elcseszni az életedet. Az is teljesen normális, ha soha nem akarsz gyereket, és senkinek semmi köze hozzá.
Én nem értem miért szólnak ebbe bele mások, hogy lehet olyat mondani, hogy “miért nem vállalsz gyereket”?
Semmi közük hozzá, miért majd át fog jönni a kíváncsiakodo ejszaka kelni, napkozben segiteni és a gyerekmegtakaritasba is havonta utal?
Mi is reg együtt voltunk, mikor gyereket vállaltunk. Én 29 voltam az elsőnél 32 a másodiknál. Nem állítom, hogy utolag nem gondoltunk rá, hogy jobb lett volna korábban, de ekkorra tartottunk ott, hogy az iskoláink végére értünk, dolgoztunk annyit, hogy tudtunk félretenni és saját lakasba költözni. Van olyan baratnom aki rögtön a diploma után szült kettőt, szülőknel laktak és akkor ment dolgozni mikor a második is eléggé megnőtt és utána költöztek külön és ezzel sincs semmi baj, neki így volt jó.
Mindkettőnek van előnye is, hátránya is. De az biztos, hogy Nektek kell eldönteni, nem a szomszed néninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!