Mit gondoltok a Patrícia névről? Adnátok lányotoknak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 21:28
21/29 anonim válasza:
Mennyi óvodás van... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
22/29 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Sem a hangzása, sem a jelentése. Szappanoperában gyakori.
23/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. De amúgy vállalható névnek tartom.
24/29 anonim válasza:
Vállalható, de nem tetszik, nem adnám.
25/29 anonim válasza:
Nekem hangzásra nem igazán tetszik, én nem adnám, ugyanakkor egyáltalán nem egy elcsépelt mainstream név, mint a Hanna, Anna, Zselyke és társai, így nincs vele semmi baj.
Akiknek a becézéséről a patkány meg a pattanás jut eszébe, azok ócska prolik, akinek az intelligenciaszintje igen alacsony. Akkor vedd figyelembe az ő véleményüket, ha a születendő Patrícia nevű lányod (ha majd esetleg aktuális lesz) előreláthatólag sok időt fog az aljanép társaságában tölteni.
26/29 A kérdező kommentje:
Ha választani kéne, inkább Patrícia legyen a lányom neve, mint az, hogy Mercédesz, Vanessza, Dzsenifer.
2021. máj. 13. 13:06
27/29 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyPatrícia nevű ismerősöm van, aki hivatásos luxus k.va lett felnőtt korára. Ezért nem adnám. De egyébként nincs vele semmi baj. És igen, a Mercédesznél meg a Dzsennifernél, Vanesszánál 1000x jobb.
28/29 anonim válasza:
Számomra semleges, nem furcsa név, a sajátomnak nem adnám, nekem személy szerint nem annyira tetszik. Pozitívum, hogy felnőtt nőnek is megfelelő, komoly név.
29/29 anonim válasza:
Volt osztálytársam Patrícia névvel, nem volt csúfolódás amúgy(igaz, már gimis korban ez nem is jellemző), de nekem önkéntelenül is a pattanás szó jutott eszembe a Pati becenevétől. De ha neked ez tetszik, akkor hajrá. Nem utálta a nevét, mi pedig szerintem semlegesen álltunk a nevéhez. Kedves, mosolygós lány egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!