A Patrícia nevet hogyan becézitek?
Tehát melyik hangzik jobban: Patrus, Patus?
A Pati nem tetszik nekünk mert a családban sok a Kati, Eszti, Zsuzsi. Szóval "i" betű legyen a vége a becenévnek.
Egyszerűen Pat.
És iskolában a padtársa hívhatja Pat-társnak
Patra (?)
Szerintem nem jó név becézési szempontból, nem muszáj becéznetek...a patrícia magában szép, kár elrontani
Esetleg még Trici, amit még nem említettek...
De minden becenév borzalmas vagy fiús, vagy sértő, vagy egyszerűen csak ronda... :D
Én is ezt kaptam névnek és nagyon nem szeretem, ha becéznek...
Pati.
A Tricit nagyon nem ajánlom,nagyon hasonlít egy másik szóra, aminek még van S az elején.
Mamámnak volt egy barátnője, telón beszéltek, kicsi voltam, mamám mondja így a telefonba: "Hááát, Pacikám..." És akkor megkérdeztem tőle, hogy "Mami, te egy lóval beszélsz?" :D Nem, nem lóval beszélt, hanem Patríciával:) Szóval a Paci becézést sem feltétlenül ajánlanám; de mondjuk a ló szép meg okos állat, de inkább akkor tényleg
Pati, Trisa, Pat, Rica
Meg nemtom , milyen cuki neveket írtak még:)
Ja meg amúgy van a Doug című mesében Patti Majonéz, és van egy Patti nevű énekesnő is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!