Fejéssel fenntartható a tejtermelődés?
Figyelt kérdés
A babám 1 hónapos, fejem a tejet és cumisüvegből kapja. Éppenhogy, de megvan az adagja. Néhány naponta kell tápszerrel kiegészíteni. Viszont azt vettem észre, hogy hiába fejek nagyon sűrűn, a tej mennyisége nem igazán növekszik.2021. máj. 11. 15:09
11/16 anonim válasza:
Nekem sikerült egy ideig, sőt szaporítani is, viszont raktam mellre a lányomat időnként. Kézi szívóval fejtem. De nagyon gyakran, kitartóan és hosszú ideig. Három hónap után azonban a gyerek elkezdett éjszaka aludni, és akkor már nem volt kedvem háromóránként 40 percet fejni... Így nem volt elég, a tápszerre meg gyorsan rákattant.
12/16 anonim válasza:
Nézz utána külföldi oldalakon, Amerikában pl nagyon hamar vissza kell menniük az anyukáknak dolgozni, rengetegen emiatt csak fejt tejet adnak. Itt sok hasznos infót találsz:
Én viszont valahogy nem találtam időt a napi 6x fejésre de remélem neked sikerül 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
13/16 anonim válasza:
Na látom megjöttek a szoptatás tálibok mindenkit lepontozni..
14/16 anonim válasza:
Mi az egnek lettem 0-ra lepontozva mert azt mondtam kerje szoptatasi tanacsado segitseget???
Nem tukmaltam ra senkire a szoptatast, a kerdezo az aki akarna szoptatni de nem megy neki. Nektek mi a bajotok?
15/16 anonim válasza:
Az is le lett pontozva aki a kérdésre válaszolt...ami a fejésre vonatkozott és nem a szoptatásra
16/16 anonim válasza:
Karamalz ital, meg nekem a Lactinatal kapszula segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!