Adhatom a fiamnak itthon (magyarban) japán nevet a fiamnak?
Szerintem előbb tanulj meg magyarul.
"Adhatom a fiamnak itthon (magyarban) japán nevet a fiamnak?"
Azaz: Adhatok a fiamnak itthon (Magyarországon) japán nevet?
A válasz: nem
🙂
Kovács Naruto.
Ezen jót röhögtem.
24 általában az anime rajongók és a nem anime rajongók nem jönnek ki egymással (legalábbis tini korban), mivel azok, akik nem kedvelik az animéket, gyakran infantilis hülye gyereknek állítják be azt, aki viszont kedveli a műfajt. Így az anime kedvelő fiatal, ha nem olyan társaságban tölti az idejét, ahol anime rajongók vannak, akkor a témaként elő sem kerül legtöbbször, vagy ha elő is kerül, inkább letagadja, és csak olyanokkal beszéli ki a témát, akikről tudja, hogy ő maguk is nézik, vagy legalábbis nem nézik miatta űrlénynek.
Amúgy több ezer fiatal ( ha nem több tízezer) nézi. Egy-egy ilyen 2 napos rendezvényen itthon megfordul napi 4-5 ezer ember.
Én 34 éves vagyok, a férjem 38. Mind a ketten gyerek korunk óta nézünk még a mai napig animéket, és a gyerekkori barátaink 90%-a is, és valőszínűleg így a gyermekeink is fogják, azokkal a gyerekekkel együtt nézni, akiknek a szülei annó nézték.
1. Amit javasolni tudok, hogy töltsd le az MTA fiú-, és lánynév listáját, abban van az összes név, amit itthon engedélyeztek, lehet van japán eredetű, vagy, amit Japánban és itt is lehet adni.
2. Emlékszem a Keikó névre, az itthon adható, de ha jól emlékszem lánynév. Japán eredetű.
3. Kérvényezhetsz új neveket az MTA-nál, de csak magyar átírással. Vagy olyan nevet kérvényezz, ami japánul kiejtve ugyanaz, mint magyarul kiejtve.
Remélem tudtam segíteni, az utálókkal meg ne foglalkozz. :)
Úgy hívod a gyereked, ahogy akarod. Papíron Béla, de attól te még szólíthatod japánul aminek akarod.
Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!