Kedves 19-es, te olyan vagy, mint a Gyámhivatal, úgy alkotsz véleményt, hogy nem ismered a pontos helyzetet; és sokkal rosszabbnak fested le a helyzetet, mint amilyen volt.
Mert nem a nagymama halt meg, és nem is 100 éves lom volt, hanem legfeljebb húsz. Nem a gondnok segített nekem kivakarni magamat a koszból, és kidobni a lomokat, hanem ismerősök, barátok, rokonok. Az állásokat sem a gondnok szerezte, hanem szintén rokonok. És amikor a per megindult, akkor is már állásban voltam, és már nem voltam annyira összezuhanva.
A gondnok egy nagyon kedves nő volt, aki segített lecserélni a ruhatáramat, és minden hónapban beszélgettünk. Habár voltak szép ruháim is. Soha ingyen ruha nem volt ilyen drága. A kapcsolatot azóta is tartjuk, hogy nincs jogi kapcsolat. Néha elmegyek, beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!