Ezt miért kérdezed?
Amúgy az a feladata, hogy a beszámolók alapján, (védőnő, tanító, óvónő, gyerek orvos, stb.. véleménye alapján eldöntse, hogy egy gyerek jó helyen van-e a jelenlegi családjában, vagy sem. Ezen kívül még nagyon sok feladata van. Jobb lenne egy kis konkrétum.
2, vaj van a füled mögött?
Normalis családokat nem zargatnak!
Ha viszont a gyerekek abuzusa vagy elhanyagolas van, ott jogosan lépnek.
Ezt a kérdezőt megint nem értem... Amíg ide beírta a kérdést és várt napokig a válaszra, addig ha beírta volna uezt a keresőbe, elárasztották volna az olyan linkek, amelyekben hivatalos, konkrét válaszokat kapott volna.
S mielőtt megírná vki, h ezért van ez az oldal, sztem meg nem. Ennek az oldalnak az lenne a feladata, h konkrét kérdésekben TAPASZTALAT- vagy VÉLEMÉNYCSERE történjen, nem pedig értelmetlen, idétlen, sztem vkik által generált kérdésekre hasonlóan idétlen válaszok kiprovokálása.
4: ez mitől zargatás...????
A kiskorúak érdekeit védik! Törvényben leírt kötelezettségüknek tesznek eleget!
Vagy szerinted a hatóság megteheti azt, hogy figyelmen kívül hagyja a törvényt...???
#6: Na igen.... Egyesek ventillálásra használják a GYK-t, kióbégatják magukból a frusztrációjukat.
Pedig csak el kellett volna olvasni a törvényt.
A gyámhatóság 100%-ban a törvény szellemében jár el!
És nem is tehetik meg, hogy ne így járjanak el.
#8, A gyámhatóság 100%-ban a törvény szellemében jár el!
Volt velük kapcsolatod? Mert nekem igen. Konkrétan tesznek pl. magasról a határidőkre. A törvényeik, paragrafusaik mögött ülnek - meggyőződésem szerint olyan emberek, akiket máshová nem vettek volna fel dolgozni -, és köpnek magasról életekre és sorsokra.
Saját sanyarú keserűségedet ne vetítsd ki az egész intézményrendszerre! Ne extrapolálj egyedi esetből.
Mert nem okos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!