Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet védettségi igazolván...

Mit lehet védettségi igazolvány nélkül csinálni a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Van olyan program, hely, amit védettségi igazolvány nélkül igénybe lehet venni?

Természetesen kirándulni, játszóra stb járunk. 1 éves múlt a gyerek.

2021. máj. 5. 16:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
41%

29!

Megsúgom, mi pl a vírus elött sem jartunk strandra... egyszer szedtem össze egy fertőzést tiniként, 1év volt kikezelni, a poklokat eltem meg olyannyira fájt...

Igen, nekünk jó az itthoni medence (ami potom 10x 6m 😅, masfél méter mélyseggel)

Emellett ott a Balaton, Velencei tó, mind egy kis kocsiútra. Szabadstrandra meg az megy aki akar....

Egyéb kérdés?!

2021. máj. 6. 10:33
 32/39 anonim ***** válasza:
42%

A sok oltásellenes idióta, aki a munkanélküliekért aggódik, ha használná a józan eszét, akkor rájönne, hogy aki felelősen beoltatja magát és utána a védettségi igazolványával kilátogat az állatkertbe, pont támogatja a gazdaságot, csökkenti a munkanélküliséget!!!

Ők nem tesznek semmit azért, hogy ne kelljen tovább otthon ülni!

2021. máj. 6. 10:44
 33/39 anonim ***** válasza:
71%
A munkanélküliek a kormánynak köszönhetően kerültek utcára,mert el lett lehetetlenitve a legtöbb szektor ami szolgáltatásra épül.Nem az oltásellenesek miatt ment tönkre rengeteg étterem hanem azért mert rossz döntések mellé semmi támogatás nem járt nekik.Vagy nagyon későn nagyon keveset kaptak.Mint ahogy senki sem kap normális felvilágosítást semmiről,mismasolnak az oltasokról,kamu táblázatokat osztanak meg.Aztan meglepetésként éri a kormányt hogy van aki nem kéri a keleti vakcinákat.Vagy akinek már volt anafilaxiás sokkja is oltathatja magát,de ha esetleg az oltás hatására jön egy következő roham nem biztos hogy meg is tudják menteni az életét.Te meg leidiotazol másokat,akik nem mennek az oltatlan gyerekükkel a nagyvilágba,mert a gazdaságot pörgetni kell,de ha a gyereked beteg lesz ő is csak egy statisztikai szám lesz a többi között.Mert az hogy téged véd az oltás attól a gyereked meg lehet beteg.Rengeteg ember oltat azért mert nyaralni akar menni és lecarja hogy a gyerek még mindig elkaphatja(fontos hogy Facebookra szép képek készüljenek), milyen allszent dolog már utánna ide jönni dongetni a mellét, hogy mert ő... 😂👍
2021. máj. 6. 11:37
 34/39 anonim ***** válasza:
45%

Jah értem, attól féltek hogy a strandon összeszedtek valami fertőzést, de Covid ellen nem oltatjátok magatokat amibe bele lehet halni...

Amúgy ez a probléma az emberekkel. 1 éve várta mindenki a megoldást a fertőzés ellen, hogy visszakapjuk a régi életünket, mikor itt van meg nem kell.

2021. máj. 6. 13:08
 35/39 anonim ***** válasza:
36%

34!

2x estem át a covidon.. élek. Az influenzát rosszabbul viseltem...

Ellenben a fertőzés maga volt a pokol...

Igen, inkább elkapom még párszor a covidot, mint azt a fertőzést újra...

Én eddig sem vártam pl a megoldast, a vakcinát... nem kellett volna ilyen ész nélkül elvenni mindent tőlünk, nem kellene az oltást ránkerőszakolni, azt nem lenne gond.

Aki fél oltakozzon, aki nem, az meg had eljen már nyugodtan, megkülönböztetés nélkül...

31 voltam.

2021. máj. 6. 13:16
 36/39 anonim ***** válasza:
45%
Aki nyugodtan akar élni az oltassa be magát. Pont hogy akik nem oltatnak nem nyugodtan élni akarnak, hanem lázadozni
2021. máj. 6. 13:47
 37/39 anonim ***** válasza:
71%

Nem unalmas még ez a 1754744 átestem a covidon!!Élek!!!Nincs veszély!!!

Más meg belehalt.

Igen tudom tudom, azok kevesen vannak,(szerinted) meg azok is akik szenvedtek tőle piszkosul. Csak az a valós amit te átéltél.

2021. máj. 6. 14:03
 38/39 anonim ***** válasza:
5%

34

Az jó ha eljutottál odáig hogy a covidba bele lehet halni.Arra is gondoltál már hogy az oltatlan gyereked, akivel jössz mész felpörgetni a gazdaságot is lehet áldozat?Ja eddig nem terjed a logika nálad.Meg addig se hogy per,pillanat összesen 2.5 millió ember védett,a többi egy oltással van és simán terjesztheti, elkaphatja a deblat.

2021. máj. 6. 14:49
 39/39 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha ő megfertőzi a fél családot és belehalnak az nem számít, csak az hogy ő túlélte
2021. máj. 6. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!