Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet védettségi igazolván...

Mit lehet védettségi igazolvány nélkül csinálni a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Van olyan program, hely, amit védettségi igazolvány nélkül igénybe lehet venni?

Természetesen kirándulni, játszóra stb járunk. 1 éves múlt a gyerek.

2021. máj. 5. 16:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
37%
Mi az a bizonyos ok? Jakab Ferenc virológus mondta, hogy ő nem ismer olyan betegséget, amire azt tanácsolná, hogy a meglévő betegséget + covidot válassza valaki, mint a meglévő betegséget+oltást (mindegyiknek az összetevőjére csak nem lehettek allergiásak)?
2021. máj. 6. 00:43
 22/39 anonim ***** válasza:
34%

21!

Hq a Jakab Feri azt mondja, akkor biztos úgy is van... 🤣🤣🤣🤦‍♀️

2021. máj. 6. 05:18
 23/39 anonim ***** válasza:
41%
Azért kíváncsi leszek ezek a szülők hogy fognak gondolkodni mikor majd családi program lesz a suliban vagy kirándulás és ők nem vihetik a gyereket mert nincsenek beoltva. Majd akkor is inkább disznókat simogatnak a tanyán😄
2021. máj. 6. 06:24
 24/39 anonim ***** válasza:
40%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. máj. 6. 07:15
 25/39 anonim ***** válasza:
78%

23#

Nem tanyán élünk.

A gyerekeim meg ovisok. Ennyit az iskolai programról.

😂

Szerintem sokkal nagyobb gáz, hogy míg emberek tömege elvesztette a munkáját, a lakhatását, veszélybe került a megélhetése, ti azon marakodtok hova lehet menni igazolvánnyal vagy anélkül.

Igen a fittnes terem látogatása biztosan javára válik sok éhezőnek.. Meg a mozi a színház.

Ezen kellene inkább gondolkodni, meg reklamálni.

Végtére is egyáltalán nem gáz, hogy mindennek felment pikk pakk az ára.. Hányan nyomorognak?

Hogy pl tegnap egy amúgy 800 forintos 2L oljatat 1200 ft vettem.. Ja nem gáz. De ugye az a lényeg, hogy hova mehetsz kikapcsolódni..

2021. máj. 6. 07:17
 26/39 anonim ***** válasza:
56%
23, én írtam az alapítványi tanyát programnak. Az én gyerekem bölcsődés korú, szóval az iskola még úgy öt évre van tőlünk. Köszönöm azért, hogy aggódsz a gyerekem lelkivilágáért, hogy esetleg fél évtized múlva kimarad valamiből.:)
2021. máj. 6. 07:26
 27/39 anonim ***** válasza:
29%
Jézusom ez gyönyörű volt. Ha szar másnak legyen nekem is szar? Ne vegyek csokit a gyereknek, mert van ahol éheznek? Ne vigyem a gyereket sehova, mert más nem tudja vinni? Akkor már ne is fűtsek télen mert ,másnak még tüzifára sem telik? Te jó ég 🤦
2021. máj. 6. 07:26
 28/39 anonim ***** válasza:
56%
27# látom megy a szövegértelmezés. 😂 Ja nem.
2021. máj. 6. 07:28
 29/39 anonim ***** válasza:
34%
Jah de gondolom strandra se viszitek a gyereket, jó lesz otthon a medence is
2021. máj. 6. 08:29
 30/39 anonim ***** válasza:
25%

29#

Őszintén? Igen.

Te szedtél már össze fertőzést strandon? Én igen. Azóta nem is teszem be a lábam.

Balatonra meg csak is olyan helyre megyek ahol a nyaralónak saját stégje van saját része ahol be lehet menni, nem kell fizetni se nyomorogni.

2021. máj. 6. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!