Mit lehet védettségi igazolvány nélkül csinálni a gyerekkel?
Van olyan program, hely, amit védettségi igazolvány nélkül igénybe lehet venni?
Természetesen kirándulni, játszóra stb járunk. 1 éves múlt a gyerek.
Utolsó! Nem oltattok, de a nem oltott emberekben mutálódik a vírus. Arra nem gondoltál hogy a te 2 éves gyereked megfertőzi, már a jelenleginél súlyosabb mutált vírus?
És netalán kórházba/gépre szorul?
Lehet oltatott/túlesett a betegségen, csak nem kapta még meg az igazolványát.
Rengetegen várnak rá. Én is már vagy 3 hete...
Amúgy semmit. Mindenhova kell.
Köszönöm a válaszokat! Arborétumban, kirándulni, vízparton, játszón stb szoktunk lenni, flangálunk ide-oda. Inkább az a gond, hogy nagyon kevés ismerősünk van, gyerekes egy sem. Azért tettem fel a kérdést hátha van valami, ami nekem nem jut eszembe.
Kempingezni akartunk menni, de sajna ahhoz is igazolvány kell.
Sem én, sem a férjem nem kaphatjuk meg az oltást bizonyos oknál fogva, így ez kiesik.
Mi sem oltatunk.
Több allergiám koztük többféle gyógyszer allergiám is, más eü gondjaim is vannak.
Oltás? Ne vicceljetek.. Senki nem vállaja a felelősséget, tudja 100% biztonsággal kijelenteni, hogy nem halok bele az oltásba, mert ugye az oltás még mindig csak kisérleti, és gyakorlatilag a lakosságon tesztelik..
Nem volt 1 ember sem a közvetlen környezetünkben, se családon barátokon, lakóhelyen belül covidos.
Ellenben van családon belül aki megkapta az oltást 48 éves és másnap szívrohamot kapott.
Hova is nem tudok elmenni a gyerekkel?
Focira nem járunk.
Színházba nem járunk.
Moziba? Kösz letöltöm otthon.
Állatkert? Csomószor voltunk. Akkor is a játszótér jobban izgatta őket. Amúgy meg állatokat tartunk..
Étterem? Kösz, itt a jó idő. Jobb szeretünk grillezni, bográcsozni. Nem szeretek amúgy sem se bent sem kint leülni enni mások előtt.
Fagyizni, rendelni lehet anélkül is.
Külföldre nem utazunk, a gyerekek még kicsik akkora úthoz.
Szóval 🤷♀️ kösz, de nem kérek oltást még akkor sem ha nem kötelező de akkor is rád akarják kényszeríteni.
15-os, nem szeretnek a gyereked lenni..
ritka szuk latokorod van
18#
Ja mert nem cipelem szar puccos helyre a gyereket nonstop? 🤔 Mert nem az az elsödleges, hogy az élményért fizetni kell?
Elhiheted sokkal több elmény éri őket, és nem galambducban nevelkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!