Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Külsejükre az átlagnál kicsit...

Külsejükre az átlagnál kicsit jobban adók! Mennyit foglalkoztok magatokkal?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy nálatok hogyan alakultak a dolgok, miután anyák lettetek.

Napi, heti szinten mennyit foglalkoztok a külsőtökkel (pl.: smink, edzés, külön főzés magadnak, öltözködés, fodrász/kozmetikus/műköröm).

Ha valakire ezek egyáltalán nem voltak jellemzőek a gyerek előtt sem, azokat kérem, hogy ne írjanak sértő kommenteket! Ne bántsuk egymást!

2021. máj. 1. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Kozmetikus vagyok. Ezért elintézem magamnak. Csak gyantáztatni járok el ,mert az nem szeretem magamnak Csongi. De az kevés idő ,így mindig jön a fiam. Nem volt eddig vele gond . Öltözködésben rendelni szoktam. Szerencsés vagyok eddig jóformán minden jó lett rám. Egy időben volt 4D pillanat,az hiányzik de lemondtam róla ,mert folyamat tépkedni akarta a gyerekem. Futni járok. De az csak fél óra.Addig az apja fürdeti. Műkörmöm nincs.Igazából az a fél óra amit külön töltök vele.Kivétel ha jön a foga nagyon nyűgös . Ilyenkor a mozgást egy nagyobb sétával oldom meg ,mert imádja a hordozást. Evés ...hát igen :D szeretünk enni. Így az a rész rám nem vonatkozik.
2021. máj. 1. 21:13
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
a Csongi *nem tudom hogy került oda :D
2021. máj. 1. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Reggeli smink 5-10 p

Haj 5 p

Hajmosás heti 2 2*30p

Heti köröm 30p

Heti nagygenerál 40 p

Hosszú hajam van

6 havonta fodrász 2h

Kozmetikus ritkán, magamnak festek.

Szőrmentes vagyok, megcsináltattam..

2021. máj. 1. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Edzés most kevés

Főzés, a család is azt eszi, amit én

Max köretet könnyítem magamnak

2021. máj. 1. 21:18
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Smink minden reggel.

Hajvasalás 2-3 naponta.

Hajfestés kb havonta.

Köröm 2-3hetente (magamnak csinálom, géllakkal)

Edzeni sose jártam (a genetikámmal mázlim van)

Kaja ugyan az mint mindenki másnak. Imádok enni és főzni, de most csak a gyorsan és sok legyen a fő szempont.

Öltözködésben semmi sem változott. Még a sarki boltba is körömcipőben megyek. Nincs is edző cipőm.

2021. máj. 1. 21:32
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

A főzést sajnos nem tudom megoldani, a ferjem reggeltől estig dolgozik hétfőtől péntekig, szoval muszáj úgy foznom, hogy neki kedvezzen inkább, így lemondtam a külön fozesrol, de mindenből kevesebbet eszek, meg persze sok gyümölcsöt zöldséget fogyasztok mint előtte:)

Extra hosszú hajam van, fodrászhoz 3 havonta megyek vagatni és ritkítani. Gyerkőc előtt nem is jártam, de mivel azóta festve volt muszáj.

Edzeni a kicsivel szoktam egy heten 2x vagy 3x ő is próbálja velem együtt csinálni😅

Gél lakot csinaltattam mindig, de mivel a kormosom is elment szulni, azt elhagytam.

Kozmetikushoz meg évente egyszer megyek arckezelesre, szerencsére nem problémás a borom. Szemoldokomet magamnak kiszedem és ennyi.

Sminkelni nem sminkelek régóta.

Igazából nem érzem azt hogy a gyerek hátráltatna ezekben a dolgokban, ha úgy van a ferjem mindig segit, vagy a szüleim. :)

2021. máj. 1. 21:33
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Most a 3 helyett 2x edzek, azt is egyelőre online. Tervezek itthon beiktatni harmadikat, vagy reggelente 2x30 percet, nagyon korán kel a babám (4-5 között), nagyon mást úgy sem tudok akkor csinálni. Fodrászhoz 4 havonta járok, 2 naponta mosok hajat, de szabadlevegőn szárad. 2-3 hetente szőrtelenítek epilátorral, de nem vagyok szőrös fajta. Nem sminkelek mindennap, de mondjuk heti 5x igen. Rendszeresen járok masszázsra (hátfájós vagyok), kozmetikushoz ha éppen eszembe jut, de oda ritkán szoktam, mondjuk évente. Körmöt egyelőre nem csináltatok, mivel van hobbim is, ha van szabadidőm, akkor inkább azzal foglalkozom. Kaját ugyanazt esszük, nem vagyok hízékony. Viszont az arcbőrömre nagyon odafigyelem, reggel és este is van egy pár perc, amit rászánok.
2021. máj. 1. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
22%

Glam smink naponta, ez elengedhetetlen

Edzés naponta 1-1 óra reggel és este

Fodrász hetente, kozmetikus hetente, körmös hetente

Főzni nem főzök, egészséges ételek rendelünk, illetve étteremben vacsorázunk (most hogy nem lehet, rendeljük)

Szoknyában, ruhában járok mindenhová, ebben vagyok itthon is, és magassarkút hordok, márha nem vezetek..

2021. máj. 1. 21:41
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Hajmosás heti 2x. Hajvasalás is.

Fodrász, Kozmetikus fél évente.

Este fürdésnél elintézem a borotválkozást.

Smink, csak ha megyek valahová és az nem a játszótér vagy séta a gyerekekkel. Öltözködés szintén attól függ, hová megyek.

Játszótérre sportos, máshova elegánsabb.

Körömvágás heti 1x.

Edzés heti 4x. Otthon edzek 1\2-1 órát.

Főzni 2 naponta szoktunk. Van, amikor a férjem főz, tehát nem mindig én.

2021. máj. 1. 22:10
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
#9 vagyok. Nem főzök külön, senki sem eszik olyat, amit ne ehetnék. 😂 Általában egészségesen étkezünk.
2021. máj. 1. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!