Külsejükre az átlagnál kicsit jobban adók! Mennyit foglalkoztok magatokkal?
Érdekelne, hogy nálatok hogyan alakultak a dolgok, miután anyák lettetek.
Napi, heti szinten mennyit foglalkoztok a külsőtökkel (pl.: smink, edzés, külön főzés magadnak, öltözködés, fodrász/kozmetikus/műköröm).
Ha valakire ezek egyáltalán nem voltak jellemzőek a gyerek előtt sem, azokat kérem, hogy ne írjanak sértő kommenteket! Ne bántsuk egymást!
Reggeli smink 5-10 p
Haj 5 p
Hajmosás heti 2 2*30p
Heti köröm 30p
Heti nagygenerál 40 p
Hosszú hajam van
6 havonta fodrász 2h
Kozmetikus ritkán, magamnak festek.
Szőrmentes vagyok, megcsináltattam..
Edzés most kevés
Főzés, a család is azt eszi, amit én
Max köretet könnyítem magamnak
Smink minden reggel.
Hajvasalás 2-3 naponta.
Hajfestés kb havonta.
Köröm 2-3hetente (magamnak csinálom, géllakkal)
Edzeni sose jártam (a genetikámmal mázlim van)
Kaja ugyan az mint mindenki másnak. Imádok enni és főzni, de most csak a gyorsan és sok legyen a fő szempont.
Öltözködésben semmi sem változott. Még a sarki boltba is körömcipőben megyek. Nincs is edző cipőm.
A főzést sajnos nem tudom megoldani, a ferjem reggeltől estig dolgozik hétfőtől péntekig, szoval muszáj úgy foznom, hogy neki kedvezzen inkább, így lemondtam a külön fozesrol, de mindenből kevesebbet eszek, meg persze sok gyümölcsöt zöldséget fogyasztok mint előtte:)
Extra hosszú hajam van, fodrászhoz 3 havonta megyek vagatni és ritkítani. Gyerkőc előtt nem is jártam, de mivel azóta festve volt muszáj.
Edzeni a kicsivel szoktam egy heten 2x vagy 3x ő is próbálja velem együtt csinálni😅
Gél lakot csinaltattam mindig, de mivel a kormosom is elment szulni, azt elhagytam.
Kozmetikushoz meg évente egyszer megyek arckezelesre, szerencsére nem problémás a borom. Szemoldokomet magamnak kiszedem és ennyi.
Sminkelni nem sminkelek régóta.
Igazából nem érzem azt hogy a gyerek hátráltatna ezekben a dolgokban, ha úgy van a ferjem mindig segit, vagy a szüleim. :)
Glam smink naponta, ez elengedhetetlen
Edzés naponta 1-1 óra reggel és este
Fodrász hetente, kozmetikus hetente, körmös hetente
Főzni nem főzök, egészséges ételek rendelünk, illetve étteremben vacsorázunk (most hogy nem lehet, rendeljük)
Szoknyában, ruhában járok mindenhová, ebben vagyok itthon is, és magassarkút hordok, márha nem vezetek..
Hajmosás heti 2x. Hajvasalás is.
Fodrász, Kozmetikus fél évente.
Este fürdésnél elintézem a borotválkozást.
Smink, csak ha megyek valahová és az nem a játszótér vagy séta a gyerekekkel. Öltözködés szintén attól függ, hová megyek.
Játszótérre sportos, máshova elegánsabb.
Körömvágás heti 1x.
Edzés heti 4x. Otthon edzek 1\2-1 órát.
Főzni 2 naponta szoktunk. Van, amikor a férjem főz, tehát nem mindig én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!