Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen könyveket, blogokat...

Milyen könyveket, blogokat ajánlanátok egy leendő anyukának, ahonnan tanulható a gyereknevelés? Honnan lehet informálódni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves vagyok, a párommal kb 2 év múlva szeretnénk kisbabát. Én szeretek előre tájékozódni, van már egy kis elképzelésem, hogy milyen stílusú lenne pl. a babaszoba, milyen babakocsit szeretnék, de nyilván ezek a részletek semmiségek.

Nem Instagramról, vagy TikTokról akarom megismerni az anyuka lét szépségeit, nehézségeit. De tény, hogy ott is követek pár anyukát. Itthonról Laskóy Noémi, Szentjobbi Kriszta, Priger Inez és Visnyei Barbi posztjait szoktam megnézni, külföldi viszonylatban a kedvencem Laura Wills (@thefashionbugblog). Stílusban hozzájuk érzem magam a legközelebb talán.

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

2021. máj. 1. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

😂😂😂😂

Ezt nem lehet könyvből megtanulni. Ahány gyerek annyi személyiség és mindnél más módszer válik be más problémára. Max azt tudod megtanulni, hogy öltöztetsd, fürdesd, milyen fejlődési szakaszok vannak de ez pont olyan sokat segít mint a babakocsi stílusa

2021. máj. 1. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
16%

Módis Gabriella youtube videói között is van pár őszinte, kendőzetlen igazsággal, viccesen.

Könyvnek a Nem harap a spenót is jó.

Ranschburg Jenő: Szülők könyve is jó, illetve instán Miniszkop.

2021. máj. 1. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
A Tracy Hogg könyvek (Suttogó titkai sorozat) nagyon sokat segített nekem.
2021. máj. 1. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Köszi annak, aki lepontozott. Nem a hangyász sün neveléséről osztottam meg szakirodalmat, szóval nem értem..
2021. máj. 1. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
alvástréninges könyvet egyre többen elutasítják. Ne csodálkozz. Első...de.Lehet tanulni . Felkészülni. Én se készültem mert ilyen hozzáállásom volt.Aztán sírt a szám,hogy éjjel nappal ordít és ez mi ez ?Jah van olyan,hogy 4.trimeszter ?ooo az mi az?Tök jó dolog a hordozás,rohanjunk a bababoltba egy kengurut venni .Aztán ő jahj hát az én gyerekem nem szereti.Amikor meg egy kicsit utána jártam és rájöttem mi a bibi a második érdekes módon imádja.Vagy akár a szoptatás. Első gyerekkel megmondták a kórházban csak 20 perc egyik mellből utána csak 3óra elteltével. Szintén sírtam,hogy szegény én nincs tejem. Most meg 16 hónapja szoptatok. Szóval igen is készülni kell és ez egy nagyon jó hozzáállás.Persze nem fogsz tudni mindenből. Én Facebook csoportot ajánlok .Kötődő nevelés. Rengeteg olvasmányt felajanl.A lényege,hogy nem hagyja sírni a gyereket ,úgy nevel ,hogy nincs megalázás verés stb. A másik hordozz szabadon bátran. Minden kérdésedben segítenek. Szoptatási tanácsadás kérdezz felelek. BLW hozzátáplálás.Nagyon sok minden van.Alvás támogató csoport.Ezekben mindenképp szétnéznék a helyedben.
2021. máj. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!