Adnátok a gyereketeknek ilyen kémiai nevet, mint hogy Polisztirén, Metanol?
Figyelt kérdés
Esetleg Arzén, az amúgy már létező név is.2021. ápr. 28. 21:06
11/21 anonim válasza:
Nálam csak a Xenon-hexafluoroplatinát jöhet szóba, már kislánykoromban is ezt akartam adni a leendő gyerekemnek.
13/21 anonim válasza:
a propoxypenil-thiohidroxihomosildenafil is szépen cseng, Nagy, Kis, Kovács vezetéknevekhez pont ideális:)
14/21 anonim válasza:
Szerintem még mindig jobb mint az Anália,Orália,Leokádia,nem??
16/21 anonim válasza:
Utálom,hogy a Milán nevet már idesorolják. Kb 20 éve döntöttem el,hogy ha egyszer fiam lesz,Milán lesz. De igazából letojom,hogy gyakori lett mostanra,ez lett a neve.
De ezek a kémia nevek,ahogyan te hívod..hát nem is tudom. Én azért azt is nézném,hogy neki vajon tetszik e majd hogy csúfolják a neve miatt
17/21 A kérdező kommentje:
16 szerb-horvát név, nem is magyar. adjunk akkor olyan neveket, hogy Radován, Milos, Jován, Zorán, Ljubomir, Zorica, Bojána stb. szép magyar lesz mind. akárcsak a Kevin, Dzesnifer.
2021. ápr. 29. 14:03
18/21 anonim válasza:
– Mi a baj, Nátrika?
– A Kálium elvette a homokozóvödrömet, az a rohadt Foszfor meg csak állt és nézte!!
19/21 anonim válasza:
Azt hiszem mára elég volt az internetből...
20/21 anonim válasza:
Kérdező, légy erős: az úgynevezett magyar nevek kb egyike se magyar.
Katalin, Tamás, Dávid, Éva, Mária, Eszter, Judit, Dániel, István - totál megszokott nevek, egyik se magyar eredetű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!