Mit tegyek, ha nem kívánom a szexet, mióta szültem?
1 éve szültem, azóta nem kívánom a szexet. Még a szoptatás se lehet indok, mert nem szoptatok. Mi lehet a baj?
A férjem már kivan, nem akarom, hogy tönkremenjen a házasságunk.
"Evés közben jön meg az étvágy" sincs nálam, mert orgazmusom van, csak nem kívánom.
Akinek nincs gyereke, annak fogalma sincs milyen benne lenni! Nekem sem volt. Teljesen más, amikor csak ketten vagytok a pároddal. Szóval nem kell okoskodni..
Amúgy meg egy normális partnerrel át lehet vészelni ezt az időszakot. Nálunk is ritkult a szex, a férjem megértő. Sokszor ő is nagyon fáradt a nap végén, miután lerakjuk a babánkat este. Szex helyett vacsizunk egyet és alszunk, mert nem lehet tudni mikor ébred éjjel a kisfiunk.
A férjem tudja hogy hogy lehet ráhangolni engem a szexre, elmosogat vagy megcsinálja helyettem a vacsorát stb..Ezalatt èn tudok egyet a kádban relaxálni, hajat mosok, olvasok, máris kipihentebb leszek és több kedvem, hangulatom lesz a romantikára is, mint egy leharcolt nap után.
Avaly89, tehát a #11-es kommentelő épp az előbb írta egy kérdéshez hogy nem kéne neki gyerek, ha pedig besikerülni az első dolog lenne, hogy abortálja.
Az milyen mi a fenének válaszol egy ilyen kérdésre, ha semmi rálátása nincs a dologra, csak háborogni tud? 😂 És még hany ilyen gyerekgyűlölő van ebben a kategóriában, aki az életben nem látott még gyereket, de olyanokat szól be anyukáknak hogy csak lesek...
A szóban forgó kommentje: (utolsó valasz)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
23 vagyok
24: valoszinuleg a ferj nem tudja :) ez szerintem atmenetileg ok de nem erdemes hosszutavon tartani mert a szex olyan dolog amit varsz, ami olyan mint egy jo kaja es varod hogy kihozza a pincer mert a kedvenced.
Ezt persze 23nak irom.
A szex pedig nem feltetlenul arrol szol hogy egy jol betanult mozdulatsort kovessen a behatolas. Lehet akar egy 20 percen keresztul tarto simogatas bugyin keresztul tobbet er mint egy maratoni szajjal kielegites meg szokatlan/kenyelmetlen pozok. Nincsenek szabalyok. Adj a ferjed kezebe kreativ otleteket (de akar egy vibratort is adhatsz). Azert szerintem egy atlag ferfi szereti nezni a noi orgazmust nem hiszem hogy ellene lenne.
A mai napig pocsékul alszik a gyerek (14 hónapos) és piszok fáradt vagyok. A férjem is amúgy. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor kívántam a szexet.. nyilván ennél jóval többször voltunk már együtt. Úgy vagyok vele mindig mikor kezdeményez, vagy épp én, hogy majd evés közben jön az étvágy, de ez elmarad többnyire..ahogy az orgazmus is. Gyerek előtt meg 2 naponta együtt voltunk és időnként maratoni szexet nyomtunk.
Egyszerűen fáradtak vagyunk..
Kérdező, én is #1 javaslatával érték egyet.
24!
19-es vagyok.
Nem arról van szó hogy nem élvezem, mert a férjem mindent nagyon jól csinál. De én sosem szoktam felajánlani hogy akkor most csináljuk.
25!
Igen, valóban nem tudja ezt a párom. De mit is mondhatnék neki? "Szívem, mindent jól csinálsz, de mégsem érzek késztetést hogy szexeljek veled."?
Talán kicsit félreérthető volt az írásom. A szexet nem tartom egy borzalmas, szörnyű dolognak amit utálok csinálni. Egyszerűen csak nincs az a késztetésem hogy random felajánljam a férjemnek hogy csináljuk. Ha ő szeretné akkor mehet, én pedig próbálok a legjobb lenni.
Nekem is kb ugyanez van mint amit #19 írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!