Mit tegyek, ha nem kívánom a szexet, mióta szültem?
1 éve szültem, azóta nem kívánom a szexet. Még a szoptatás se lehet indok, mert nem szoptatok. Mi lehet a baj?
A férjem már kivan, nem akarom, hogy tönkremenjen a házasságunk.
"Evés közben jön meg az étvágy" sincs nálam, mert orgazmusom van, csak nem kívánom.
Oké, és mi a probléma?
Nem kívánod, szívás, de arról tényleg nem ő tehet.
Vagy akkor válj el tőle, mert ennek meg így nem sok értelme van. Te kényszerből lefekszel vele az sosem jó, és nem hiszem el, hogy nem esik jól a szex, hiszen pl orgazmusod is van. Vagy akkor totál frigid vagy.
9# szövegértés megy???? Nem utasította el...abban kér segítséget, hogy ne csak feküdjön ott mint egy darab fa, hanem élvezze is..
A másik... onnantól, h gyerek van, apuka se kikapcsolódni járjon haza...ez kőkemény meló sajnos.. ez van. Tisztelet a kivételnek, de kíváncsi lennék, h az az apuka aki most rosszlànyokra szokott rá, mennyit segített otthon v tett e valamit h anyuka ne legyen olyan fáradt. Lehet h igen, ilyen is van elismerem. De ne gyertek azzal, h meló után jár a pihenés, mert akkor az azt jelenti h itt Magyarországon 3 éves kortól a gyerek önellàtòak és apa meg anya pihenni jár haza, mivel keményen dolgoznak egész nap....
Mennyi idióta van itt...
A kérdező szeretné megoldani a problémát (ezért tette fel a kérdést), hiszen szereti a párját, szeretne vele élvezetből lefeküdni, csak most a hormonok miatt nem kívánja a szexet. Ennek semmi köze nincs a frigidséghez..
Kérdező, azt tudom javasolni amit az első válaszoló írt, és gondolkodj el azon mi az, ami még terhesség előtt izgatta a fantáziádat, próbáld feleveleníteni, próbáljatok ki új dolgokat. Ha tartósan nem javul a dolog akkor fordulj a nőgyógyászodhoz, ő segíteni fog.
Nem tudom mennyi segitséged van, de ha fáradt, kimerült vagy, az is odavág a vágynak, úgyhogy javaslom kényeztesd kicsit magad, esetleg ha megolható menjetek el kettesben a pároddal egy kis időre, kezdjetek el újra randizgatni :)
Elmondom nálunk hogy megy a dolog, az én kisfiam 11 hónapos. Én sem kívánom a szexet, orgazmusom sincs, csak csiklói, de ez most nem is lényeg.
Ha a párom szeretné, akkor csináljuk. Részemről a szex nem olyan hogy hú de elviselhetetlen és szörnyű, csak mondjuk szívesebben csinálok mást. Nyilván ha tényleg nagyon kivagyok akkor egyszerűen megmondom hogy most nem. Szerintem néha egy kicsit engedni kell, így a férfiak is megkapják amit akarnak.
Persze jó lenne tudni, hogy szívből utálod és nem kívánod, vagy csak szimplán nincs kedved hozzá.
#18 Az, hogy valakinek kisgyereke van, nem jelenti azt automatikusan, hogy nem kívánja a szexet. Azért kisgyerek ide, kisgyerek oda, 1 éves totálos libidókiesésnek már érdemes utána nézni. Lehet, hogy tényleg csak a fáradtság. De arra lehet extra vitaminokat szedni. Lehet hormonális probléma is, amit viszont kezelni kell.
Egyébként igen, két kisgyerekem van. De a szülés utáni 6 hét is falkaparós volt. Azóta is aktív vagyok. Nem mintha ez a kérdezőn segítene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!