Ezek a nevek közül melyik ketőt-ketőt adhatanám a gyerekeimnek?(mindenképp két utónevet szeretnék nekik)
A fiúnak: Noel,Szilveszter,Denisz,
Martin,Raul,Ruben,Lucian
A lánynak: Diana,Virginia,
Luciana,Valentina,Pandora,
Natasa,Leonóra,Loretta
Ez pint a mindenki hülye, csak én vagyok helikopter esete kedves kérdező...
Nem gondolod, hogy mindenki egyöntetűen valaszolt, hogy borzalmasak ezek a nevek. Te nem, hogy elgondolkodnál, hanem leszólsz minden segítő szandékút, mert mindenki hülye, csak te nem...
Ez a beverem majd a száját, ha beszól a gyerekemnek, na ez meg csak téged minősít... ez úgy borsodban, 15évesen elmegy... utána már elég gáz...
Leonora Natasa, Diána Loretta,Valentina Natasa, Virginia Natasa, Valentina Loretta, Valentina Pandora
Martin Noel, Noel Martin,
Oké , van benne valami.
Lehet tényleg nem lenne jó ötlet ezeket a neveket adni a gyerekeimnek , de nem a szívem csücske olyan neveket adni nekik , amiből akörnyezetedből minimum 4 embert hívnak úgy...
Én csak azt nem értem , mi baj azzal ha meg szeretném védeni a gyerekem...!?
Kérdező!
De nem azzal véded meg, hogy ilyen idióta neveket adsz neki. Hidd el, ezerszer többet szakálnak emiatt, mintha Bence vagy Máté lenne...
2 fiam van (Dávid és Patrik) mindkettőnél vannak extra nevü gyerekek a suliba (alsósok). És hidd el, egy Medox, vagy egy Lorenzó pont ezért van csúfolva, mert ilyen a neve...
Mindenki anya, mindenki jót akar. Pont ezert írtuk, hogy engedd el ezt a dolgot.
Köszönöm szépen , hogy ilyen kúlturáltan és tisztán megfogalmaztad a dolgot , velem szemben...
Nektek köszönhetően elengedtem már ezeket a neveket...
Csak még egy annyi lenne a kérdésem , hogy egy embert milyen alapon piszkálnak a nevéért?
Noel Ruben
Natasa (itt most nehéz, mert nem tetszik a többi egyáltalán, esetleg Leona, vagy Eleonóra, vagy Georgina, Diána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!