Tényleg ennyire elítélendő hogy kell egy két szabad nap és szünet a gyerekeimtől?
Van egy 8 hónapos lányom és egy 2,5 éves fiam. A férjem dolgozik H-P 8-6ig.
Minden héten a hétvégeken egyedül megyek edzeni és a városba egy kicsit kikapcsolódni délután pedig bevásárolok. Addig az apjuk van velük. Van hogy a nagyszülők vannak velük, de az anyósom nem nézi jó szemmel amiért a 8 hónaposat is nála hagyjuk. Legutóbb valentin napra kértük meg hogy vigyázzon rájuk mert mi hosszú hétvégére mentünk egy welness hotelbe, erre minden szar anyának el lettem nevezve mivel csak ketten mentünk.
De mindenbe bele köt, pl héten 2szer járok zumbara, és akkor is az apjuk vigyáz a kicsikre. Ezt az anyós nem tudta hogy én edzésre járok, és beugrott hozzánk valamiért, és én lettem lecseszve mert hogy van bőr a pofámon hogy a szegény férjemet a kimerítő munka után nem hagyom pihenni és vigyázni kell a gyerekeire, ameddig én a s*ggemet rázom.
Érre nagyon berágtam és megmondtam hogy minden héten én vagyok a gyerekekkel, 2 hónapja sikerült visszamennem edzeni, és nekem is jár egy kis szünet a gyerekektől.
Érre jön hogy minek szültem ha nem vagyok képes velük lenni.
Tényleg ennyire szar anya vagyok hogy héti kétszer zumbazok és 1 órára az apjukkal hagyom őket, és amiért hétvégeken a reggeleimen azt csinálok amit akarok??
Vagy amiért csak a férjemmel akarom tölteni egy egy hétvégét??
Nagyon kezdem unni az anyósomtól ezt a rossz anya vagy hozzáállást...
30N, 35F
Sokan irigyelnenek ezért. Szerintem ő is.
Legközelebb ne rá hagyd őket hanem a te szüleidre vagy bébiszitter.
Jaj basszus dehogy vagy rossz anya! Amikre eljarsz szerintem még hasznos is, az egészségednek is jót tesz, feltoltodsz, a boldog egészséges anya pedig jó anya! Ennyi.
Anyósod abból a korból származik ahol a nők gyakorlatilag tenyesz kancak voltak és ennyi volt az életük..
Szerintem ha apának nincs baja azzal hogy heti pár órát ő van a gyerekekkel, akkor nincs gond. És amúgy meg, a gyerekneveles is munka az anyának, pont mint apa munkája a munkahelyén. Ennyi.
Mi is eljarunk a férjemmel kettesben havi 2x, én edzésre járok heti 2x, apa a haverokkal megy el néha. Nekünk is beszolt anyós erre amúgy. Annyi volt a válasz, hogy természetesen ha nem ér rá, nem muszáj neki vigyázni a kicsire, hívtunk egy babysittert és ezzel le van tudva a dolog.
A fiamra vigyaz szivesen de a 8 honapsra nem. Mikor viszem (minden honapban egy hetveget naluk tolt a fiam, es mindig probalom hatha a lanyomat is elvallalna , de nem...
A szukeim sajnos messze laknak tolunk ahhoz hogy naluk hagyjam oket.
Dehogy vagy rossz anya!!!
Ha nektek a férjeddel és a gyerekeiddel együtt így jó, akkor tökéletes. Gondolom a férjed is kap néha kimenőt a mókuskerékből, nyilván neked is jár.
Én is szoktam menni, masszázsra is pl. Annyi hogy én éjszakára nem hagytam még senkire a kisfiam, 17 hónapos. Ezt mondjuk 8 hónaposan azért sem tudtam megenni mert szopizott még. De nekem erre nincs igényem csak a napközbeni pihire. Nekünk így jó, ettől se jobb se rosszabb nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!