Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire elítélendő...

Tényleg ennyire elítélendő hogy kell egy két szabad nap és szünet a gyerekeimtől?

Figyelt kérdés

Van egy 8 hónapos lányom és egy 2,5 éves fiam. A férjem dolgozik H-P 8-6ig.

Minden héten a hétvégeken egyedül megyek edzeni és a városba egy kicsit kikapcsolódni délután pedig bevásárolok. Addig az apjuk van velük. Van hogy a nagyszülők vannak velük, de az anyósom nem nézi jó szemmel amiért a 8 hónaposat is nála hagyjuk. Legutóbb valentin napra kértük meg hogy vigyázzon rájuk mert mi hosszú hétvégére mentünk egy welness hotelbe, erre minden szar anyának el lettem nevezve mivel csak ketten mentünk.

De mindenbe bele köt, pl héten 2szer járok zumbara, és akkor is az apjuk vigyáz a kicsikre. Ezt az anyós nem tudta hogy én edzésre járok, és beugrott hozzánk valamiért, és én lettem lecseszve mert hogy van bőr a pofámon hogy a szegény férjemet a kimerítő munka után nem hagyom pihenni és vigyázni kell a gyerekeire, ameddig én a s*ggemet rázom.

Érre nagyon berágtam és megmondtam hogy minden héten én vagyok a gyerekekkel, 2 hónapja sikerült visszamennem edzeni, és nekem is jár egy kis szünet a gyerekektől.

Érre jön hogy minek szültem ha nem vagyok képes velük lenni.

Tényleg ennyire szar anya vagyok hogy héti kétszer zumbazok és 1 órára az apjukkal hagyom őket, és amiért hétvégeken a reggeleimen azt csinálok amit akarok??

Vagy amiért csak a férjemmel akarom tölteni egy egy hétvégét??

Nagyon kezdem unni az anyósomtól ezt a rossz anya vagy hozzáállást...

30N, 35F

2020. márc. 4. 12:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

A szüleim 1.oranyira élnek. Csak rájuk bízom mind a két gyereket ha a férjemmel kettesben akarunk lenni.

De Minden második hétvégén az anyósom vigyáz a nagyobbra. Ilyenkor mi vagyunk a kicsivel.

Ezt értem az alatt hogy az anyukám nem tud mindig vigyázni rájuk.

2020. márc. 4. 14:47
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
Átérzem. Anyósom soha nem vállalja el a gyereket, ha jól érezzük magunkat a férjemmel. Akkor az a mondás, hogy mi akartunk gyereket, ezzel lemondtunk a további szórakozásról.
2020. márc. 4. 15:25
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ez így lenne normális. Nekem 5 hetes a kisfiam de nem hurcolom mindenhova magammal. Voltam már nélküle ügyet intézni, eü tanfolyamon (csecsemő eü), patikában, boltban stb. Ilyenkor vagy valamelyik mama vagy a ferjem vigyázott rá. És jövő heten előadásra megyek a barátnőmmel. És a ferjem lesz a gyerekkel. (És az ő gyerekukkel is az apja lesz)

En nem azért szültem gyereket, hogy 0-24 magamra kössem (ezt átvitt értelemben ertem, a kendő hasznos dolog) Azért en meg nem szűntem meg önálló emberi lénynek lenni.

2020. márc. 4. 15:27
 24/29 anonim ***** válasza:
22%
Tokmindegy. Unalmas nagyon a “nemvoltelegtejem “ szoveg mar mindenkitol. Inkabb az elso nehezsegnel feladtad, m lusta voltal kitartani es valoban megoldast keresni, a ferjednek meg hangos volt a gyereksiras....
2020. márc. 4. 16:47
 25/29 A kérdező kommentje:

Ha hetek óta sírna a gyereked és hiaban szoptatnál amikor éhes, az sem segítene. Az első hat hétben 2 óránként szoptattam majd 5. Hét végére már óránként szoptattam nappal is Úgy hogy 35 percig volt mellen. Ne mondd, hogy feladtam hamar. Nem volt boldog baba és a súlya is stagnált arra a 2 hétre. Szar anya vagyok mert nem hagyom éhezni a gyerekem...

Mennyi f@&z van itt hogy csak a szopi mert az jó ha a gyerek éhezik akkor is erőltetni mert majd jobb lesz.

Legalább én nem hagyom éhezni mert nincs elég tejem vagy mert nem volt elég tápláló a számára

2020. márc. 4. 16:56
 26/29 anonim ***** válasza:
80%

Na ÁLLJON MÁR MEG A HARCI MENET!!

1: a kérdésnek semmi köze a szoptatáshoz

2: nektek semmi kozotok hozza, ki szoptat és ki nem

3: ahhoz meg végképp hogy miért (nem)

Ha a kérdező soha egy csepp anyatejet nem adott volna a gyerekének, nektek ahhoz sem lenne semmi kozotok, ahogy a kérdésnek sincs köze ehhez.

2020. márc. 4. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem teljesen rendben van ha akar egy kicsit egyedül is lenni, de azért tulzasokba ne essünk:

"napi fél óra, heti egy este, havi egy nap, negyedévente egy hétvége, évente egy hét kettesben"

Napi fél óra még oké, amíg a másik szülő van a gyerekkel.

Na de 1 hét?! Ilyen pici gyerekek esetén szülő nélkül?

Két gyerekünk van, picik (1 és 3 év), el nem tudnám képzelni hogy nélkülük legyünk egy hetet vagy akár csak egy hétvégét. Gondolom a cikk is idősebb gyerekre gondolt, akkor már oké lehet.

2020. márc. 4. 17:51
 28/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy rossz anya!!!

De nem mennék wellneszelni, ha a nagyi nem szívesen vigyáz a gyerekekre.

2020. márc. 4. 21:30
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kell énidő, az enyémekre is szokott vigyázni a nagyi vagy az apjuk. De sehová nem utazunk gyerek nélkül.egy hétre pláne nem.

Amúgy hogy az anyámba jön ez a kérdés a szoptatáshoz?

2020. márc. 4. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!