Ezek a nevek közül melyik ketőt-ketőt adhatanám a gyerekeimnek?(mindenképp két utónevet szeretnék nekik)
A fiúnak: Noel,Szilveszter,Denisz,
Martin,Raul,Ruben,Lucian
A lánynak: Diana,Virginia,
Luciana,Valentina,Pandora,
Natasa,Leonóra,Loretta
Elég normális nevek , amúgy meg
szerintem , nincs olyan hogy normális név.
De te tudod drága.
Olyan nevet adok a gyerekemnek amilyet akarok, aztán ha valakinek nem tetszik,arra van az ajtó...👉
Akkor minek kérdezel itt, drága?
Persze, azt adsz neki amit akarsz, aztán tiniként lesz még egy oka, hogy utáljon :)
Arra gondolsz hogy azért utálna , mert másoknak nem tetszik a neve , es ezért esetleg csúfolnák vagy szóvátenék neki?
Mert ha igen , én úgy nevelem a gyerekem , hogy szarjom magasról mások véleményére , vagy ha nem hagynák abban a piszkálódást vagy ő , vagy én fogom beverni a fogaikat , nahh pusz.
Nem azt kérdeztem , hogy mennyire tetszenek nektek a felsorolt nevek , hanem , hogy melyik 2 illene egymáshoz;)
Köszii a jótanácsot.
Szomrúságodra , már útban van kettő.
Szerintem meg való nekem.
Én bíztos nem hagyom, hogy az én gyerekemmel csúfolódjanak, vagy esetleg bántsák őt , és úgy nevelem , hogy ne érdekelje más véleménye , de ha szerinted ezért nem való nekem gyerek , akkor sajnálom.
A kúltoràltságra visszatérve , csúnya a szám bocs .
Kifejtenéd bővebben mire gondolsz , és hogy miért nem lennék jó szülő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!