1/13 anonim válasza:
Romáknak szokták általában ezt a nevet adni, de szerintem menő név.
2/13 anonim válasza:
Egy Ármin nevű romát se ismerek, szerintem jó név.
4/13 anonim válasza:
Az Ezránál biztosan jobb, kedves kérdező :D
6/13 anonim válasza:
Nem adnám, de különösebb bajom nincs vele. Jobb, mint a mostani divat nevek.
8/13 anonim válasza:
Szerintem lánynak szép lenne; de tehát fiúnak meg nagyon lányos, de egyébként nincsen vele baj, akár még megszokható is; de lehet, hogy inkább tennék mellé mégegy keményebb, férfiasabb nevet is, hogy akkor két teresztneve legyen
pl Gábor, Géza, Kristóf, Zoltán, Márton, Zsolt, Renátó, Patrik, Péter, Imre, Jonatán, László, Erik, Tamás, Roland, Rupert, Iván, Dénes, Vincent, Dominik, Nándor, Sándor, Dániel, Szabolcs, István, Valentin, Bálint, Barnabás, Gellért, Simon, stb.
9/13 anonim válasza:
*Róbert is jó, Norbert is, Alfonz is pl lehet jó
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon ronda, de biztosan sokaknak tetszik, mert igazi tucatnév mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!