Milyen az anyaság?

Figyelt kérdés

Amikor kiderül, hogy terhes vagyok nagyon megörültem, mert nagyon régóta próbálkoztunk és végre sikerült :)

De most kicsit ingatag az érzés bennem, olyan félelem és aggodalom.

Félek, hogy nem fogok tudni megadni neki mindent, ami kell.

Hogy nem leszek jó anya.

Nem tudom, hogy hogyan neveljem, szigorúan, elnézően.

Csak ezeken jár az eszem, ahelyett, hogy boldog lennék, hogy végre terhes vagyok és egy igazi boldogság növekszik bennem.

A férjemet halálosan szeretem, és ezzel próbálom nyugtatni magam, hogy a férjem gyereke lesz :)

De néha előjönnek ezek az aggodalmak!

Most kicsit terelem a gondolataimat, mert költözünk és ez sokat segít!

De ti, anyukák, nektek nem voltak ilyen gondok az első csöppségnél?

Hogyan csináltátok, hogy ne stresszeljetek fölöslegesen?

Én 24 párom 27

2021. ápr. 15. 11:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
40%

Őszintén: ez a kérdés mégis mi volt?

Terhes vagy - félsz - nem tudod milyen az anyaság -> erre amikor valaki leírja, hogy cselédség, csicska munka, jössz és lehurrogod.

Valamilyen szinten az. Cselédség, csicska munka. A gyerekvállalás nem mindig boldog, nem mindig jó. Én is akkor kezdtem el élvezni az anyaságot, amikor már 9-10 éves volt a gyerek. És nem, nem azért, mert akkor már nem kellett foglalkozni, (mert kellett), hanem azért, mert ha elkezdett kiabálni, hogy "Anyaaa!!!", akkor nem arra gondoltam, hogy éhes, szomjas, beteg, kiöntött valamit, kiborított valamit, játszani akar velem. Sokan mondták, hogy vissza fogom sírni még azt, amikor olyan kis cuki baba volt. Biztos hogy nem! Óránként-másfélóránként kelt, hasfájós volt, nagyon anyás volt, a boltban képes volt lefeküdni a földre hisztizni. Most 12 éves, tök jól elvagyunk.

2021. ápr. 15. 17:36
 22/22 anonim válasza:
83%
21-es, akkor én még jó sokáig nem fogom elvezni az anyaságot :( most 2 éves a fiam, én is ilyen 10 éves kora köré tippeltem volna, hogy könnyebb lesz. Nekem is mindenki azt mondja, hogy élvezzem, amíg kicsi, mert olyan gyorsan felnőnek. Hát... nőhetne gyorsabban is xD a boltos eset is ismerős. Konkrétan félve megyek ki vele sétálni is, merthogy vajon min fog behisztizni. Borzasztó hisztiket tud ám leművelni.
2021. ápr. 15. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!