Hova tovább egyedül, ha a párom nem akarja vállalni a gyereket?
Babát várok, még korai stádiumban vagyok, azonban a párom abortuszt akar, különben elfordul tőlem, és nem fog támogatni semmilyen szinten, ha megtartom a babát. Nem élünk együtt amúgy. Ilyen esetben mit lehet tenni? Nagyon tanácstalan vagyok, bejelentett munkám sincs itthon, ami azért most nagy segítség lenne... Én pereskedésbe tartásdíjjal nem akarok menni, hogy ne kelljen azt is hallgatni majd... Vagy nem tudom. Mit tanácsoltok? Lehetőleg olyanok (is) írjanak, akik átéltek hasonlót.
Van, hgy meggondolja magát az apa, és mégis melléd áll?
Első: Rohadt szemét vagy, fogalmad sincsen a körülményekről!
Kérdező: Rokonok sincsenek esetleg akik segíthetnének?
Én megtartottam.
Az apa nem gondolta meg magát, soha sem kereste, nem fizet utána, eltűnt mint a kámfor.
Igaz annyival könnyebb helyzetem volt,hogy volt munkahelyem.
Egyedül, még rokonokkal is nagyon is nehéz.Nem bánom,hogy így döntöttem, de nem ment könnyen az biztos.
Én egy ilyen t.aplónak biztos nem szülnék, még akkor sem, ha később meggondolja magát. Ha van segítséged (szülők, nagyszülők) akkor ne vetesd el, de ha senkire sem számíthatsz, akkor ne szüld bele a bizonytalanságba és a szegénységbe. :(
Hány éves vagy?
Természetesen a körülményeget, anyagi dolgokat csak te ismered, te tudod megítélni, hogy milyen a helyzet. De én azt hiszem megtartanám. Biztosan segítsenek a szülők vagy a rokonság, egy-két barát.
Velem nem, de egyik barátnőmmel történ hasonló. A barátja nem akarta vállalni a babát, nagyon hadakozott, mikor megtudta, hogy gyermekük lesz, de együtt éltek. Aztán szépen megbékélt, elfogadta és mára szép kis családdá váltak. Nála befolyásoló volt szerintem, hogy a környezetében sorra gyereket vállaltak a haverok, barátok, szomszédok, rokonok. Remélem, nálatok is jóra fordul majd, ezt kívánom!
Nálam is lelépett apuka.Van segítségem (szüleim+testvérem)+Gyed+csp.Így is nagyon nehéz.Saját lakásomban élek.A gyereknek használtan vettem mindent.
Soha nem szorultam segítségre és én ezt nagyon nehezen tudom feldolgozni.
Újra megszülném!!
Nagyon szerettem az apukáját,de két életet tett tönkre és ezt nem felejtem el!
nem terveztük de közösen nem védekeztünk XD
szopacs XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!