Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelen helyzetben milyen,...

Jelen helyzetben milyen, számára érdekes helyre tudnám elvinni a 2 éves lányomat?

Figyelt kérdés

Reméltem, hogy mostanra kinyit újra a Tropicarium, de sajnos még mindig zárva van.

Élménnyel is szerettem volna megajándékozni a 2. szülinapján, de nincs ötletem.

2021. ápr. 12. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Arborétum esetleg. Az ilyen szabadtéri dolgok nyitva vannak.
2021. ápr. 12. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Ott a közelben a Rózsakert! Szerintem pár hét múlva nyílnak a gyönyörű

rózsák...

2021. ápr. 12. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 2 éves múlt, imádja az erdei sétákat, nagyon szeret dombot mászni, felkapottabb helyeken a tanösvények környékén játszótér is van.

Van Budapesten van egy csomó tematikus játszótér (pl Vuk, vagy űrhajós) mi még egyikben sem jártunk, de akár az is jó program lehet. Vagy Balatonnál kacsa/hattyú etetés.

2021. ápr. 12. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a #3-nak: egy klassz játszótér jó program lehet!

Akárhol a városban, ahová amúgy nem jártok, tehát újdonság lesz számára.

Akár a Városligetben a vadiúj hatalmas játszótér is jó lehet - persze inkább hétköznap.

2021. ápr. 12. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szarvas Mini Magyarország

Csodás kisvasút, kis ösvények, mellette egy jó kis játszótér, illetve az arborétum.

2021. ápr. 12. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Picinke póniudvar (bár gondolom rengetegen vannak hétvégén..), kisvasút
2021. ápr. 12. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Hol laktok? Én játszoterre, kisvasútra nem viszem, mert sok ember van. Arborétumok nem feltétlen vannak nyitva. De tudok szuper tanösvényeket.
2021. ápr. 12. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
#3as vagyok, eszembe jutott még, hogy láttam egy hirdetest: alpakka farm, most is nyitva van, csak be kell jelentkezni, mert max 2-3 családot fogadnak. Lehet alpakkákat simogatni, etetni, ha jól emlékszem kisállat simogató is van. Megpróbálom kikeresni és belinkelni.
2021. ápr. 12. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Megvan Alpakka Farm Nőtincs
2021. ápr. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!